افزایش بهای آب و برق در کویت بعد از 50 سال

پنج‌شنبه 26 فروردين 1395
11:13
افزایش بهای آب و برق در کویت بعد از 50 سال مجلس کویت، قانون افزایش بهای آب و برق را برای غیرکویتی های مقیم این کشور و نیز شرکت ها تصویب کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، 31 نمایندۀ پارلمان کویت به پیش نویس این قانون رأی مثبت و 17 نفر رأی منفی دادند و در صورت تصویب نهایی طرح، برای نخستین بار طی 50 سال گذشته، کشور ثروتمند کویت قیمت آب و برق را افزایش می دهد.

بر اساس این قانون، بهای برق مصرفی واحدهای مسکونی که اتباع بیگانه در آن ساکنند، به تدریج از دو فلس (0.7 سنت) به ازای هر کیلووات به 15 فلس (5 سنت) برای هر کیلووات خواهد رسید.

بهای برق مصرفی شرکت ها و واحدهای بازرگانی نیز از دو فلس به 25 فلس به ازای هر کیلووات خواهد رسید و قیمت آب نیز به بیش از دو برابر افزایش خواهد یافت.

احمد الجسار وزیر آب و برق کویت گفت که دولت سالانه حدود 8.8 میلیارد دلار برای یارانۀ آب و برق می پردازد و اگر حرکتی صورت نگیرد، مصرف انرژی در سال 2035 میلادی سه برابر خواهد شد و مبلغ یارانه به 25 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

وی خاطرنشان کرد: هدف از تصویب این قانون، کاهش 50 درصدی مصرف انرژی است.

گفتنی است کویت در سال گذشته و همزمان با کاهش قیمت نفت، با کسری بودجۀ 20 میلیارد دلاری روبرو شد.

در کویت حدود 3 میلیون خارجی زندگی می کنند و تعداد کویتی ها، 1.3 میلیون نفر است.

202-6
 

0% ...

آخرین اخبار

دادگاه رژیم اسرائیل درخواست توقف پروژه شهرک‌سازی E۱ را رد کرد


شمار زخمی‌های آمریکا در جنگ تجاوزکارانه علیه ایران به ۸۲۰ نفر رسید


چین و روسیه خواستار تقویت روابط راهبردی با کره شمالی شدند


مقام صهیونیست: تحریم‌های انگلیس علیه تل‌آویو نادرست و خطرناک است


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.