تایمز فاش کرد:

آموزش "پدرکشی" به نوجوانان داعشی

جمعه 10 ارديبهشت 1395
11:22
آموزش روزنامه تایمز در گزارشی به نقل از فعالان سوری نوشت؛ گروه تروریستی داعش با شستشوی مغزی نوجوانان، آنها را وادار به دشمنی با پدرانشان می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "تام کولان" در این مقاله نوشت: در اردوگاههای آموزشی داعش به نوجوانان یاد می دهند علیه پدرانشان جاسوسی کنند، و حتی گاهی آنها را به قتل برسانند.
این روزنامه نگار انگلیسی به نقل از محمد علوه از فعالان منطقه دیر الزور سوریه تأکید کرد که داعش در حال تربیت یک نسل از عناصر افراطی فعال است و کودکان پس از بزرگ شدن، مفاهیمی را که در کودکی یاد گرفته اند به نسل های بعدی منتقل می کنند.
فعال دیگری به نام مستعار "بدیع ابوجانا" نیز در این باره گفت: خطر اصلی از جانب داعش نه امروز بلکه در آینده خواهد بود.

وی خاطرنشان می کند: خانواده های این کودکان در زمینه جلوگیری از غرق شدن آنها در ایدئولوژی و افکار داعش، هیچ راهی ندارند.
ابوجانا می افزاید: کودکان مذکور، حتی از عناصر کنونی گروهک تروریستی داعش نیز خشن تر و درنده تر خواهند شد. زیرا افکار آنها مانند برگه سفیدی است که هر چه بخواهند بر روی آن ترسیم می کنند.
این فعال سوری می گوید: دو هزار کودک در اردوگاه تشکیلات داعش در شهر المیادین واقع در 15 مایلی جنوب دیر الزور واقع در شرق سوریه آموزش دیده اند.
نویسنده این گزارش در پایان خاطر نشان می کند: تشکیلات گروه تروریستی داعش، به کودکان و نوجوان چگونگی جنگیدن و شرکت در جنگ علیه کسانی که آنها را کافر می دانند یاد می دهند و داعش در این زمینه، کودکان هفت ساله را هدف قرار داده است و برای تربیت و آموزش روش های جنگیدن به آنها، مبالغ فراوانی را هزینه می کند.
216-8
 

0% ...

آخرین اخبار

تشکیل انجمن مشترک بازرگانان ایران و عراق در آینده نزدیک


بیانیه مشترک ۸ کشور عربی و اسلامی: تجاوزات اسرائیل آتش‌بس غزه را تضعیف می‌کند


صعود چشمگیر هانیه رستمیان در رنکینگ جهانی تپانچه


رکوردشکنی تازه بانوی دونده ایران در جام بلاروس


طرح ایجاد راهگذر تجاری کراچی - چابهار


رایزنی تهران و بیشکک برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری مشترک


ژاپن و کره‌جنوبی مدعی شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی شدند


شناسایی و بازداشت ۲۱مزدور موساد و ۴ شرور عضو باند‌های مسلح شرارت در استان کرمان


هدف قرار دادن خطوط لوله نفت جایگزین عربستان/ ارتش یمن عملیات خود را به شمال دریای سرخ منتقل کرد


فرودگاه قلندیا؛ دروازه جدید اشغال برای یهودی‌سازی پیرامون قدس+ فیلم