نمایندۀ کُرد: بغداد برود به جهنم!

دوشنبه 13 ارديبهشت 1395
13:40
نمایندۀ کُرد: بغداد برود به جهنم! یکی از نمایندگان کُرد مجلس عراق خطاب به دولتمردان بغداد گفت " بغداد برود به جهنم "!

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "آلاء طالبانی" عضو فراکسیون "همپیانی کردستان" مجلس نمایندگان عراق، با اشاره به ناامنی ها و آشوب در پایتخت عراق، این جمله را به یکی از خبرگزاری های کُرد این کشور گفت.
الطالبانی درباره حمله تظاهرات کنندگان به ساختمان مجلس نمایندگان عراق گفت: آشوب بغداد را فراگرفته است زیرا طرفداران مقتدا صدر تظاهرات می کنند، و نیروهای امنیتی نیز قادر به کنترل آنها نیستند .
معترضان در اعتراض به عدم حضور همه نمایندگان مجلس در جلسات انتخاب مسؤولان وزارتخانه ها ، روز یکشنبه این هفته به ساختمان مجلس در منطقه الخضراء در مرکز بغداد پایتخت عراق حمله و در صحن آن تحصن کردند.
آلاء طالبانی در واکنش به آشوب و اعتراضها در بغداد افزود: "برود به جهنم، آشوب های بغداد ناشی از سیاست های اشتباه دولت هایی است که در بغداد تشکیل می شود."
نمایندۀ کُرد مجلس عراق حفظ امنیت منطقه کردستان را مهمترین اولویت خود اعلام کرد و افزود : آنچه برای فراکسیون های کُرد مجلس مهم است ، حفظ امنیت و آرامش منطقه کردستان است .
مجلس نمایندگان عراق در راستای ایجاد اصلاحات سیاسی و اقتصادی تاکنون مسؤولان 5 وزارتخانه را انتخاب کرده است ولی انتخاب مسؤولان بقیه وزارتخانه ها به علت عدم حضور همه نمایندگان در جلسات رأی گیری بلاتکلیف مانده است. 

214-8

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه