چرا کنسول آمریکا در روسیه بازداشت شد؟

سه شنبه 25 خرداد 1395
18:10
چرا کنسول آمریکا در روسیه بازداشت شد؟ العالم ـ پلیس روسیه، کنسول آمریکا در "ولادی‌وستوک" روسیه را هنگام اسب سواری در نزدیکی روستایی در شبه جزیره کامچاتکا بازداشت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع در امور خارجه روسیه در منطقه "پتروپاولوفسک-کامچاتسکی" تاکید کرد که "ماری گان" دیپلمات آمریکایی به عنوان شخصی عادی وارد کامچاتکا شد و با دو تن از آشنایان خود به اسب سواری نزدیک منطقه رازدالنی در شبه جزیره کامچاتکا در شرق دور روسیه پرداخت که در آنجا پلیس روسیه آنها را بازداشت کرد؛ زیرا ورود خارجی ها به آن منطقه فقط با اجازه کتبی مرکز اطلاعات آن منطقه امکانپذیر است و البته کنسول آمریکا چنین مجوزی در دست نداشت.

به نوشته "روسیا الیوم"، پس از آنکه مشخص شد که ماری گان از مصونیت دیپلماتیک برخوردار است، آزاد شد و پرداخت جریمه نقدی که بر طبق قانون شامل حال متخلفان می شود، بر وی اعمال نشد.

نماینده وزارت خارجه روسیه اظهار داشت که ماری گان به محض آزاد شدن، شبه جزیره کامچاتکا را ترک کرد و کنسولگری آمریکا در ولادی وستوک از اظهارنظر در این خصوص خودداری کرد.

7- 210

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام