رژیم صهیونیستی مسلمانان را رایگان به مسجد الاقصی می‌برد!

چهارشنبه 9 تير 1395
20:41
رژیم صهیونیستی مسلمانان را رایگان به مسجد الاقصی می‌برد! رژیم صهیونیستی طرح بی‌سابقه‌ای را برای حضور مسلمانان در مسجد الاقصی در ماه رمضان اجرا می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از پایگاه " المصدر"، رژیم صهیونیستی ادعا كرده است كه همه هزینه های مربوط به حضور مسلمانان در مسجد الاقصی  از تمام مناطق فلسطین اشغالی را تقبل خواهد کرد. براساس اين طرح، دراين ماه ، برنامه هاي منظمي براي نقل و انتقال نمازگزاران مسلمان از مناطق مختلف فلسطين اشغالی به مسجدالاقصي، با هزینه دولت ترتيب داده خواهد شد.

از زمان اشغال فلسطین، این نخستین بار است که رژیم صهیونیستی چنین طرحی را اجرا می کند. 

این رژیم همچنین، اعلام کرده است که تا پایان ماه رمضان ورود غیر مسلمانان به مسجد الاقصی ممنوع خواهد بود.

کارشناسان معتقدند که این اقدام رژیم صهیونیستی طرحی فریبکارانه است که از سویی برای تطهیر چهرۀ این رژیم و سر پوش گذاشتن بر انبوه جنایت های آن علیه مسلمانان و قدس انجام می شود، و از سوی دیگر با منع غیر مسلمانان از ورود به مسجد الاقصی سعی دارد مانع بروز درگیری میان مسلمانان و یهودیان شود. مسجد الاقصی درماه های اخیر بارها صحنه درگیری مسلمانان با صهیونیست هایی بوده است که با ورود به حریم مسجد الاقصی، حرمت آن  را شکسته اند.

 

215-220


 

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران