مهمترین فیلم‌ساز داعش در موصل کشته شد

دوشنبه 17 آبان 1395
22:28
مهمترین فیلم‌ساز داعش در موصل کشته شد یک منبع محلی در استان نینوای عراق، از هلاکت مهم‌ترین فیلم‌ساز داعش در یک حمله هوایی در غرب موصل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، یک منبع محلی در استان نینوای عراق گفت: گروهک تروریستی داعش اعلام کرده است که "شحاته المصری" مهمترین عنصر در ساخت فیلم های تبلیغاتی داعش، در حمله هوایی غرب موصل کشته شده است.

سومریه نیوز به نقل از این منبع اعلام کرد که ماشین تبلغات داعش در موصل از کشته شدن شحاته المصری یکی از مهمترین سازندگان فیلم های تبلیغاتی داعش به همراه دو دستیارش در حمله هوایی در جاده اصلی نزدیک شهر البعاج در غرب موصل، خبر داده است.

گفته می شود که داعش در چارچوب جنگ روانی خود، سعی کرده است افراد خبره در زمینه فیلم سازی را از نقاط مختلف جهان جذب کند تا با ساخت فیلم های تبلیغاتی و انتشار آن، برخی اهداف خود را محقق سازد.

213

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم