آغاز طولانی ترین پرواز تجاری جهان

يکشنبه 17 بهمن 1395
16:14
آغاز طولانی ترین پرواز تجاری جهان سخنگوی قطر ایرویز اعلام کرد این شرکت هواپیمایی، طولانی ترین پرواز تجاری جهان را آغاز کرده است.

العالم - گوناگون

به گزارش خبرگزاری فرانسه از دوحه، نخستین پرواز از دوحه به اوکلند هشت دقیقه زودتر روز یکشنبه انجام شد.

هواپیمای پرواز کیو آر 920 در ساعت 05:20 (0202 به وقت گرینویچ) پایتخت قطر را ترک کرد و قرار است در ساعت 07:30 به وقت محلی روز دوشنبه (1830 به وقت گرینویچ) وارد نیوزیلند شود.

پرواز هواپیمای بوئینگ 777 در این مسیر، 16 ساعت و 20 دقیقه طول خواهد کشید و از روی 10 منطقه زمانی و پنج کشور عبور خواهد کرد و 14 هزار و 535 کیلومتر (9 هزار و 32 مایل) را طی خواهد کرد تا به اوکلند برسد.

بنابر اعلام پایگاه اینترنتی قطر ایرویز، پرواز برگشت، به علت وزش بادهای در ارتفاع بالا، 17 ساعت و 30 دقیقه طول خواهد کشید.

براساس گزارش پایگاه اینترنتی فلایت رادار 24، این طولانی ترین خدمات مسافربری در جهان از لحاظ زمان پرواز خواهد بود.

قطر ایرویز هنوز آماری درباره تعداد مسافرانی که روز یکشنبه سوار هواپیما شدند، ارائه نکرده است ولی گمان می رود چهار خلبان و 15 خدمه در هواپیما حضور داشته باشند.

در ماه مارس پارسال، شرکت هواپیمایی امارات آن چه را که آن زمان گمان می رفت طولانی ترین پرواز تجاری بدون توقف در جهان باشد، انجام داد. آن پرواز که از دبی به اوکلند بود، 14 هزار و 200 کیلومتر (هشت هزار و 824 مایل) را در برگرفت.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم