ادعای خنثی کردن حملات سایبری غزه به صهیونیست ها

جمعه 18 فروردين 1396
00:36
ادعای خنثی کردن حملات سایبری غزه به صهیونیست ها دو شرکت امنیتی آمریکایی و اسراییلی ادعا کردند که هکرهایی در نوار غزه در پس پرده حملات الکترونیکی ماههای اخیر علیه پایگاه های اطلاع رسانی اسراییلی و جهان هستند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شرکت آمریکایی پالو التو نتورکز(Palo Alto Networks) و شرکت اسراییلی "clearskyy" احتمال دادند که این عملیات هک که همچنان ادامه دارد، توسط هکرهایی مرتبط با جنبش حماس انجام می شود.

به نوشته "روسیا الیوم"، بنا به آنچه که این دو شرکت مدعی کشف آن هستند، حملات الکترونیکی علیه پایگاه های دولتی و شرکت های خصوصی، خبرگزاری های مرکزی و رسانه هایی در 39 کشور با تاکید بر اسراییل، مصر و آمریکا صورت می گرفت.

هکرها، در راستای اجرای نقشه خود، با لینک های دسترسی به پایگاه های خبری وارد شده و به محض کلیک بر روی لینک، ویروسی منتشر می شد که به هکرها اجازه می داد کامپیوتر را تحت کنترل خود درآورند.

گزارش شرکت های آمریکایی و صهیونیستی همچنین مدعی شده است که هکرها شیوه دیگری برای انجام حملات الکترونیکی خود در پیش گرفتند که عبارت است از فروش برنامه های ویروسی و بازاریابی برای آنها از طریق پایگاه های فروش برنامه های ویژه تلفن های هوشمند است. آنها همچنین پیام های الکترونیکی شبیه به "gmail" وابسته به شرکت گوگل نیز ارسال کردند.

210

 

0% ...

آخرین اخبار

دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه