ریاض مرکز جهانی مبارزه با افراطی گری!

دوشنبه 1 خرداد 1396
02:10
ریاض مرکز جهانی مبارزه با افراطی گری! سران کشورها و دولت های شرکت کننده در کنفرانس عربی - اسلامی - آمریکایی ، دراقدامی عجیب پایتخت عربستان را به عنوان مرکز جهانی مبارزه با عقاید و افکار افراطی گری انتخاب کردند.

العالم- عربستان

روزنامه الشرق الاوسط نوشت: هدف اصلی از ایجاد این مرکز؛ مقابله با  رواج گرایش های افراطی ایدئولوژیکی  و حمایت از تحکیم اصول اسلامی میانه رو در جهان است.

گفتنی است  توافق برای ایجاد این مرکز، به هنگام دیدارروز شنبه ملک سلمان بن عبدالعزیز شاه عربستان با دونالد ترامپ رئیس جمهوری جدید آمریکا که برای اولین بار به ریاض سفر کرده حاصل شد.

انتظار می رود افتتاح این مرکز پس از پایان فعالیت های کنفرانس های ریاض علنا اعلام شود.

"خالد الجار الله " معاون وزیر امور خارجه کویت گفت: ایجاد مرکز جهانی مبارزه با تندروی و افراطی گری، نتیجه تلاش های کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و عربستان سعودی و اقدامات بی وقفه آنان برای مبارزه با خشونت و تروریسم در منطقه و جهان باشد.

وی افزود: انتظار می رود این مرکز نقش حیاتی و فعالی در مبارزه با افراطی گری و از بین بردن افکار تروریستی در منطقه داشته باشد.

چنین تصمیمی در شرایطی اتخاذ شده  است که عربستان سعودی خاستگاه یکی از افراطی ترین و خطرناک ترین عقاید و افکارو تغذیه کننده فکری بسیاری از گروهها و فعالیت های تروریستی به شمار می آید.

تفکرخطرناکی که امروزه به عنوان وهابیت شناخته شده درعربستان سعودی جایگاه مستحکمی دارد و درواقع ریشه شکل گیری و تشکیل گروههای افراطی و تروریستی مانند القاعده ، داعش، النصره و دهها گروه تروریستی دیگراست که نه تنها کشورهای مختلف منطقه را به آشوب کشیده ؛ بلکه فعالیت های آنان در بسیاری از کشورهای جهان موجب گرفته شدن جان هزاران تن از افراد بیگناه شده است.
217

0% ...

آخرین اخبار

طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه