تسلیحات وارداتی عربستان را "اسرائیل" می سازد

يکشنبه 28 خرداد 1396
14:17
تسلیحات وارداتی عربستان را بخشی از تسلیحاتی که قرارداد فروش آن اخیرا میان آمریکا و عربستان امضاء شد، در اسرائیل ساخته می شود.

العالم فلسطین

عاموس گیلعاد رئیس پیشین بخش سیاسی و امنیتی وزارت جنگ اسرائیل روز شنبه اعلام کرد : شرکت اسرائیلی رافائل 20 درصد از تسلیحاتی که آمریکا اخیراً به عربستان سعودی فروخت ، تولید خواهد کرد.
گیلعاد گفت: این بیشترین تسلیحاتی است که صنایع اسلحه سازی اسرائیل خواهند ساخت.توافقنامۀ تسلیحاتی عربستان و آمریکا سود سرشاری را نصیب اقتصاد اسرائیل خواهد کرد. 
عاموس افزود: اسرائیل با آمریکا درباره تولید 20 درصد از تسلیحاتی که به عربستان واگذار خواهد شد ، توافق کرده است. تولید 20 درصد از تسلیحات توافقنامه آمریکا و عربستان باعث تداوم یک هزار فرصت شغلی در اسرائیل خواهد شد و به شرکت های اسلحه سازی این فرصت را می دهد که تسلیحات بیشتری را در اختیار کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس بگذارند.
گیلعاد در پایان سخنان خود گفت : در سفر ترامپ به تل آویو توافق شد که بخشی از کمک های 3 میلیارد و 400 میلیون دلاری آمریکا به اسرائیل پرداخت شود و شرکت رافائل 20 درصد از تسلیحات توافقنامه واشنگتن و ریاض را به عنوان "ماعوض" بخشی از کمک های آمریکا تولید کند. 

عاموس گیلعاد

214

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره