محکوميت موضع اروپا درباره شهادت دو فلسطيني

چهارشنبه 12 مرداد 1390
07:26
محکوميت موضع اروپا درباره شهادت دو فلسطيني رام الله (العالم) - عضو شوراي قانون گذاري جنبش فتح فلسطين موضع اتحاديه اروپا را درباره شهادت دو فلسطيني به دست نيروهاي اشغالگر صهيونيستي را محکوم کرد.

"ابوعلي شاهين" چهارشنبه در گفت وگو با شبکه خبري العالم درباره حمله دوشنبه نيروهاي اشغالگر به اردوگاه قلنديا در کرانه باختري و شهادت دو جوان فلسطيني گفت: امکان ندارد رژيم صهيونيستي از طرح صهيونيستي و استعماري که مبتني بر قتل فلسطيني ها و عرب هاست عقب نشيني کند.

وي گفت: اروپا موسس رژيم صهيونيستي در منطقه است که وظيفه آن قتل انسان هاست، آنطور که در ديرياسين، نصرالدين، الطرطوره، خان يونس، رفح و ديگر مناطق روي داد.

عضو شوراي قانون گذاري جنبش فتح اظهار داشت: صهيونيست ها همچنان در مسير آموزه هاي يهوديان که ريختن خون ديگر ملت ها را جايز مي دانند حرکت مي کنند و يکي از سران صهيونيست ها در اين خصوص گفته است که عرب ها بايد چادر و وسايل خود را جمع کنند و به بيابان هايي که از آنجا آمده اند بازگردند.

شاهين از درخواست فرستاده سازمان ملل از رژيم صهيونيستي مبني بر خويشتن داري و اجراي تحقيق انتقاد کرد و گفت: آنها از تحت فشار قرار دادند رژيم صهيونيستي عاجز هستند و بلکه از صهيونيست ها دستور مي گيرند و سياست آمريکا نيز در چارچوب طرح صهيونيستي قرار دارد.

وي از موضع کشورهاي عربي نيز در اين خصوص انتقاد کرد و گفت: دولت هاي عربي قادر نيستند هيچ اقدامي عليه طرح صهيونيستي انجام دهند و رژيم هاي عربي مدت هاست که مرده اند و آنچه که از آنها مانده حالت احتضار است.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود