اعتراف اوباما

مشکلات اروپا به سواحل آمریکا رسیده است

جمعه 21 مرداد 1390
05:53
مشکلات اروپا به سواحل آمریکا رسیده است رييس جمهور آمريکا با بيان اينکه " بحران بدهي هاي اروپا به سواحل آمريکا رسيده است"، گفت: اقتصاد ما از مشکلاتي که در خارج از آمريکا وجود دارد مانند بحران مالي اروپا، ناآرامي ها در خاورميانه و زمين لرزه و سونامي ويرانگر در ژاپن زيان ديده است.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم به نقل از منابع خبری ، " باراک اوباما " که دیروز (پنجشنبه) در جمع کارگران يک کارخانه باتري سازي در ایالت ميشيگان سخن می گفت، افزود: همه اينها موجب ايجاد چالش هاي بيشتري براي اقتصاد آمریکا شده و پيامدهاي آن در بازار سهام به صورت نوسانات شديد مشاهده مي شود.

وی که کاخ سفید اعلام کرده برغم بحران در بازار مالی آمریکا تعطیلات تابستانی خود را لغو نخواهد کرد،

متعهد شد، هفته به هفته پيشنهادهاي جديدي براي تقويت رشد اقتصادي آمريکا و ايجاد فرصتهاي شغلي ارائه کند.

رییس جمهور آمریکا درعین حال گفت: کنگره بايد طرح کاهش کسري بودجه را تکميل کند.

اوباما خاطرنشان کرد: بايد نظام مالي آمریکا به شکلي که قابل اعتماد باشد سازماندهي شود نه اين که صرفا به کاهش بيشتر هزينه ها در امسال يا سال آينده اکتفا کنيم.

وی تصریح کرد: کاهش هزينه ها ممکن است آسيب بيشتري از آنچه وجود دارد به اقتصاد آمریکا وارد کند؛ ما در چارچوب طرح کاهش اختياري هزينه ها عملا هزينه ها را يک تريليون دلار کاهش داده ايم.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود