پیمان دوباره امت با مردم فلسطین

جمعه 4 شهريور 1390
10:11
پیمان دوباره امت با مردم فلسطین رييس بخش سياسي سازمان فلسطيني "صاعقه" در شهر "دمشق"، روز جهاني قدس را روز پيمان دوباره امت اسلامي با مردم فلسطين توصيف کرد و گفت: روز جهاني قدس، مسئله فلسطين را در انديشه، دلها و وجدان همه مسلمانان جهان زنده نگه مي دارد.

"غازي حسين " در گفت و گو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: شهر  قدس و مسجدالاقصي در حال حاضر با  خطرات واقعي روبرو است زيرا  صهيونيست ها براي تخريب مسجدالاقصي و یهودی سازی قدس، برنامه ريزي کرده اند.

غازی حسین با محکوم کردن سکوت کشورهاي عربي در قبال تحولات شهر اشغالی قدس از سال 1948 میلادی  تاکنون و سهل انگاري محافل  بين المللي و شوراي امنيت دراجراي تصميمات خود، تاکید کرد: این عملکرد ضعیف به تسريع روند يهودي سازي سرزمین فلسطین کمک کرد زيرا دشمن توانست با سوء استفاده از اين فرصت بخش زيادي از اين سرزمين را يهودي سازی کند.

وي با بيان اينکه رژیم صهیونیستی و آمريکا دشمنان اصلي مسئله قدس و فلسطين هستند؛ گفت: من به مسلمانان و عربها هشدار مي دهم که شهر قدس با  خطر واقعي روبرو است بنابراين بايد با همه امکانات براي نجات آن اقدام کنيم و با برگزاری تظاهرات و همايشها از برادران خود در این شهر مقدس حمايت کنيم زيرا مردم این شهر در معرض بدترين نوع آوارگي هستند.



0% ...

آخرین اخبار

اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)