رهبری انقلاب یمن در دست جوانان

پنج‌شنبه 24 شهريور 1390
05:18
رهبری انقلاب یمن در دست جوانان يک فعال سياسي يمني از مردم اين کشور خواست درپي شکست گروه هاي سياسي در هدايت کشور، به جوانان انقلابي اعتماد کرده و رهبري انقلاب را به آنها بسپارند.

" خالد المنصوب " روز پنجشنبه در مصاحبه با شبکه خبري العالم گفت : هر کسی در یمن با رژیم و یا هر نیروی منطقه ای گفت وگو کند، در حقيقت به بقای رژیم استبدادي عبدالله صالح کمک کرده است؛ رژیمی که دشمن ملت بوده و مانع تحقق کرامت، آزادي و صلح در یمن شده است.

المنصوب با ذکر اینکه به سرانجام رساندن انقلاب به امری ناگزیر تبدیل شده است، افزود: ملت يمن هزينه سنگيني براي انقلاب پرداخت کرده اند و جوانان انقلابي بايد مورد اعتماد قرار گيرند.

این فعال یمنی اظهار داشت: هر گروهي که نمي تواند انقلاب را به ساحل امنيت و کشور را به نظام دمکراتيک حقيقي رهنمون کند، در مرحله آينده یک شريک سياسي برای اداره کشور نخواهد بود.

خالد المنصوب گفت : رژیم صالح همه ميدان هاي مبارزه  مردم را مورد حمله قرار داده است و هيچ کس در اين ميدان ها حضور ندارد تا عرصه را از وجود مزدوران نظام پاک کند.

این فعال يمني با اشاره به تفويض اختیارات علی عبدالله صالح درباره امضاي ابتکار شوراي همکاري خليج فارس به معاونش گفت: "عبدربه منصور" در فضاي سياسي يمن هيچ موضع درخشاني نداشته است و عملا زير دست احمد پسر عبدالله صالح بوده است.

وی افزود : رژیم عبدالله صالح و حاميان داخلی و خارجی اش برای وقت کشي و انحراف انقلاب در راستاي اهدافشان از عبد ربه منصور استفاده مي کنند.

اين فعال سياسي با تأکيد بر پایان یافتن دوران رژیم صالح تاکید کرد : هدف انقلاب يمن ساختن یمن جديد، ايجاد تغييرات جدي در ساختارها و نهادهاي نظام و برپايي نظامی دمکراتيک است که کشورهاي ديگر با آن از موضع برابر رفتار کنند.

خالد المنصوب با بیان اینکه تاکنون انقلاب جوانان یمن مسالمت آمیز بوده است، پيش بيني کرد که جوانان انقلاب یمن بتوانند، خود را بی نیاز از رژیمی که چندین ماه از تاريخ انقضاي آن می گذزد، سازماندهی کنند



0% ...

آخرین اخبار

شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم