با افزایش ناآرامی ها در پایتخت یمن :

پروازهای ورودی به فرودگاه صنعا متوقف شد

پنج‌شنبه 12 خرداد 1390
12:05
پروازهای ورودی به فرودگاه صنعا متوقف شد پروازهاي ورودي به فرودگاه بين المللي صنعا پايتخت يمن با افزايش درگيريها ميان قبايل و نيروهاي هوادار "عبدالله صالح " ديکتاتور يمن در اطراف فرودگاه، متوقف شد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم به نقل از خبرگزاری فرانسه، پروازهای ورودی به مقصد صنعا، به فرودگاه عدن در جنوب یمن هدایت می شوند.

فرودگاه صنعا در ده کيلومتري شمال حي الحصبه واقع شده که مرکز درگيري ها بین نيروهاي عبدالله صالح  وهواداران شيخ صادق الاحمر  رهبرقبيله حاشد است.

منابع خبری از آغاز اقدامات برای انتقال هواپیماهای موجود در فرودگاه صنعا خبرداده و خاطرنشان کرده اند که شمار زیادی مسافر در این فرودگاه آماده ترک یمن هستند.

این منابع می افزایند: درگیری ها از چهارشنبه شب به سوی اطراف فرودگاه صنعا گسترش یافته و صداهای انفجار شدید شنیده می شود.

 



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود