هاآرتص:

پیشنهاد عباس برای خلع سلاح فلسطینی‌ها

جمعه 11 آذر 1390
08:05
پیشنهاد عباس برای خلع سلاح فلسطینی‌ها يک روزنامه چاپ رژيم صهيونيستي از پيشنهاد جديد تشکيلات خودگردان به اين رژيم براي نهايي کردن سازش طرفين، خبر داد.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه "هاآرتص" در گزارشی اعلام کرد که تشکیلات خودگردان در چهاردهم ماه گذشته میلادی (نوامبر) در دیدار با نمایندگان کمیته چهارجانبه، پیشنهاد جدیدی را در ارتباط با مرزهای کشور فلسطین و همکاری های امنیتی با رژیم اسرائیل مطرح کرد.

بر اساس این گزارش، این پیشنهاد بر تشکیل کشور فلسطین در مرزهای سال 1967 میلادی، و موافقت تشکیلات خودگردان با تبادل اراضی با رژیم اسرائیل به مساحت 1.9 درصد از اراضی کرانه باختری استوار است.

محمود عباس همچنین در ارتباط با همکاری های امنیتی پیشنهاد کرده است که در منطقه دره اردن و حد فاصل کرانه باختری و اراضی اشغالی سال 1948 نیروهای بین المللی مستقر شوند، به شرط آنکه رژیم صهیونیستی با کشورهای دشمن این رژیم پیمان نظامی نبندد، و در مقابل کشور آینده فلسطین، کشوری بدون سلاح معرفی خواهد شد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود