عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تشریح کرد

هدف غرب از ايران هراسي درمنطقه

چهارشنبه 28 دی 1390
08:01
 هدف غرب از ايران هراسي درمنطقه طهران(العالم)-عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي ايران گفت: بيگانگان با هدف فروش اسلحه به كشورهاي عربي درصدد ايجاد تفرقه بين اين كشورها با ايران هستند و مي كوشند كشورهاي عربي را از ايران بترسانند.

اسماعيل كوثري چهارشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم،با اشاره به اين كه غرب با ايجاد تنش و بحران امنيتي در منطقه به دنبال تحقق منافع خود است ،تاكيد كرد كه ايران تسليم چنين سياست هايي نخواهد شد.

وی تحقق امنيت و ثبات منطقه خليج فارس را وظيفه كشورهاي منطقه دانست.

كوثري همچنين تاكيد كرد كه خروج نيروهاي بيگانه از منطقه عامل كاهش سطح تنش و بازگشت ثبات است.

اين نماينده مجلس شوراي اسلامي گفت: كشورهاي حاشيه خليج فارس در سي سال گذشته بدون كمك بيگانگان توانسته اند امنيت و ثبات را در منطقه تحقق بخشند.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس بر لزوم خروج نيروهاي بيگانه تاكيد و اعلام كرد: ايران پيوسته امنيت و ثبات در منطقه را در گرو صداقت و همكاري بين كشورهاي اين منطقه مي داند و رزمايش هاي نظامي اخير دال بر اين مدعا ست.

كوثري تصريح كرد: ايران با وجود توانايي هاي نظامي كه دارد هيچگاه به هيچ يك از كشورها از جمله كشورهاي منطقه حمله نكرده است و اين در حالي است كه خود بارها از سوي دشمنان هدف حمله قرار گرفته است.

MKH-17-19:45

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه