اتحادیه عرب قوانین خود را زیرپا گذاشت

چهارشنبه 12 بهمن 1390
16:41
اتحادیه عرب قوانین خود را زیرپا گذاشت العالم، دمشق- يك حقوقدان سوري تأکيد کرد، كشورهاي عربي براي خدمت به اوامر آمريكا و غرب، منشور اتحاديه عرب را نقض کردند.

بر اساس یکی از بندهای منشور اتحادیه عرب، اعضای این اتحادیه نباید برای سرنگونی نظام حاکم در یکی از کشورهای عضو اتحادیه تلاش کنند.

"محمد نعيم آقبيق" روز چهارشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: شوراي امنيت طرح باطل اتحاديه عرب را در دستور كار قرار داد؛ در حاليکه كه اين طرح به منزله نقض منشور این اتحاديه به شمار مي آيد.

وی تأكيد كرد: كشورهاي عربي قبل از مطالعه و بررسي گزارش ناظران به دستور آمريكا و غرب تصميم به ارجاع موضوع سوريه به شوراي امنيت سازمان ملل گرفتند؛ اين در حالي است كه چنين اقدامي با طرح ناظران و توافق نامه تمديد مأموريت آنها تناقض دارد.

آقبیق اعراب را به تبعيت كوركورانه از غرب و اجراي طرح هاي بيگانگان متهم كرد و با اشاره به فقدان اراده در ميان كشورهاي عربي، گفت: تحركات بين المللي عليه سوريه فاقد ارزش است.

محمد نعيم آقبيق خاطرنشان کرد: براساس ماده هشتم منشور اتحاديه عرب که همه كشورهاي عضو بايد به آن پايبند باشند، اعضا متعهد مي شوند به دنبال تغيير نظام حاكم بر كشورهاي عربي عضو اين اتحاديه نباشند.

آقبيق با تأكيد بر اينكه كشورهاي عربي با غرب عليه سوريه متحد شده اند، افزود: امريكا كه مدعي دمكراسي است افراد و گروههاي مسلح را از تسليم كردن خودشان به دولت نهي كرده، و مانع مذاكره گروههاي مخالف با نظام مي شود.

اين كارشناس سوري با اشاره به گزارش ناظران عرب و تأکید بر وجود سلاح و گروههاي مسلح و تروريست، گفت: نمايندگان هند و روسيه خواستار دريافت نسخه ای از گزارش ناظران براي بررسي آن در جلسه شوراي امنيت شده اند.

محمد نعيم آقبيق خاطرنشان کرد: مقادیر بسیاری سلاح ساخت آمريكا و رژيم صهيونيستي از كشورهاي همسايه وارد سوريه شده است؛ اين در حالي است كه سلاح نيروهاي نظامي سوريه ساخت كشور روسيه است.

 

31/1 - 22:45



0% ...

آخرین اخبار

اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه


ایران و هند می‌توانند با خنثی‌سازی آثار تحریم‌ها سطح همکاری‌های اقتصادی را ارتقا دهند