کارشناس روس: آمریکا همه جهان نیست

دوشنبه 17 بهمن 1390
19:22
کارشناس روس: آمریکا همه جهان نیست يک كارشناس روس در امور راهبردي با تاكيد بر اينكه در زمان حاضر سوريه در برابر طرح آمريكايي – صهيونيستي ايجاد خاورميانه جديد ايستاده است ، از اعتماد و تكيه مخالفان نظام سوري به حمايت هاي آمريكا انتقاد كرد.

" ويچسلاو موتوزوف " شامگاه دوشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم به وتوي قطعنامه غربی – عربی ضد سوریه توسط روسيه و چين اشاره كرد و اظهار داشت : سرگئی لاوروف  وزير خارجه روسیه بار ديگر تاكيد كرد كه مسکو در بررسي پرونده سوريه در شوراي امنيت ، به شيوه اي درست و صحيح حركت كرد اما آمريكا موضعي نامتعادل و در جانبداري از نيروهايي اتخاذ كرد كه زاده سياست هاي واشنگتن در  خاورميانه هستند، نيروهايي كه با حمايت هاي مالي شركت هاي بزرگ آمريكايي -  يهودي در سراسر جهان شكل گرفته اند.

وي افزود : سياست واشنگتن بر پايه تلاش براي ايجاد خاورميانه جديد و بزرگ از طريق تغيير مرزهاي كشورها و نقشه جغرافيايي منطقه و تحميل اراده سياسي آمريكايي بر اين منطقه استوار است اما همه اين توطئه ها با ايستادگي و پايمردي سوريه به در بسته خورد.

این کارشناس روس تاكيد كرد : آمريكا و همپيمانانش گمان مي كنند كه جامعه جهاني آنها هستند و لاغير اما اين درست نيست، روسيه ثابت كرد كه آمريكا تمامي جامعه جهاني نيست و كشورهايي ديگر نيز وجود دارند كه مي توانند سياست آمريكا را حذف كنند.

موتوزوف با انتقاد از مواضع مخالفان نظام سوريه و تكيه آنها به حمايت هاي آمريكا و از ياد بردن نقش آمريكا در خاورميانه در چند ده سال گذشته و حمايت اين كشور از اسراييل و جنگ هاي اين رژيم ضد كشورهاي عربي منطقه ، خاطر نشان كرد : باعث تاسف است كه برخي نيروهاي سياسي در جهان عرب با بستن قراردادهاي تسليحاتي با آمريكا به منظور به قدرت رسيدن مرتكب اشتباه بزرگ و راهبردي مي شوند.

وي سپس به فراخوان فرانسه و آمريكا براي تشكيل ائتلاف ضد سوري در خارج از سازمان ملل به شيوه ائتلاف ضد عراق در سال 2003 اشاره کرد و گفت : بعيد مي دانم كه آمريكا آمادگي داشته باشد بدون حمايت و پوشش سازمان ملل در كشوري دخالت كند زيرا اختلاف نظر با سازمان ملل به مثابه نقض آشكار قوانين بين المللي خواهد بود.

این کارشناس روس افزود: آمريكا حاضر نيست اهداف و نواياي اشغالگرانه خود را تا اين حد آشكار و عيان كند، در زمان حاضر آمريكا به دنبال فعاليت تحت پوشش اتحاديه عرب است اما اين سازمان نيز به نوبه خود ارزش ، نقش و جايگاه خود را در جهان عرب از دست داده است.

 

ويچسلاو موتوزوف تلاش براي برقراري گفت و گوي ملي در سوريه و پوشش دهي اين تلاش ها را خواستار شد و تاكيد كرد : روسيه براي تحقق اين مساله به دور از دخالت هاي بيگانگان تلاش مي كند و سفر لاوروف به سوريه به منظور آگاهي از نظرات طرف هاي مختلف در سوريه صورت مي گيرد.

لاوروف قرار است فردا سه شنبه وارد دمشق شود.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود