بسیج شدن اعراب برای مقابله با شبکه ایرانی

يکشنبه 30 بهمن 1390
16:56
بسیج شدن اعراب برای مقابله با شبکه ایرانی نهادهاي وابسته به رژيم آل خليفه، با درخواست از اين رژيم براي ارسال هيأت هاي رسمي و غير رسمي به خارج از اين کشور جهت تأثيرگذاري بر افکار عمومي جهاني، ايجاد سيستم رسانه اي يکپارچه در کشورهاي عربي براي مقابله با شبکه ايراني و عرب زبان العالم را اجتناب ناپذير دانستند.

"محمد الخالدی" در گزارشی در روزنامه الوطن بحرین تأکید کرد، هدف از این درخواست، استفاده از همه شخصیت های معروف و تأثیر گذار در یک فعالیت سازماندهی شده، برای مقابله با حملات رسانه ای ایران علیه بحرین است.

الخالدی اظهار داشت، اتحاد کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس سدی در برابر  حملات رسانه ای ایران است.

وی در ادامه برای تخلیه عصبانیت خود، شبکه العالم را یک "رسانه آلوده" توصیف کرد و مدعی شد علاوه بر العالم 30 شبکه وابسته به ایران در حال موضع گیری ضد بحرین هستند.

الخالدی با اذعان به تأثیر گذاری العالم بر افکار عمومی جهان در خصوص واقعیتهای بحرین، افزود: این نهادها از دولت بحرین درخواست کرده اند هیأتهایی رسمی و ملی را برای آگاه سازی افکار عمومی از واقعیت اوضاع در بحرین، یا آن چیزی که "انقلاب" نامیده می شود اعزام کند، تا بتوانند "توطئه های وابستگان" به ایران را رسوا کنند.

نویسنده این گزارش با معرفی شخصی به نام احمد تحت عنوان ناظر سیاسی، به نقل از او تأکید کرد: اکنون به دلیل مواضع بیش از 30 شبکه وابسته به ایران علیه بحرین، فعالیتهای رسانه ای در خارج از بحرین اجتناب ناپذیر است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو