ائتلاف بین المللی پس از شکست "داعش" در عراق چه خواهد کرد؟

شنبه 18 شهريور 1396
08:40
ائتلاف بین المللی پس از شکست سخنگوی ائتلاف بین المللی در جمع خبرنگاران به تشریح طرح و برنامه این ائتلاف برای مرحله بعد از شکست "داعش" پرداخت.

العالم - عراق

به گزارش پایگاه خبری عربی 21، "رایان دلون"، گفت که ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا، پس از شکست گروه تروریستی داعش، به دولت عراق برای ایجاد ثبات و آرامش در مناطق آزادشده کمک خواهد کرد.

دلون گفت: "کمک ائتلاف بین المللی به دولت عراق تا زمان بازگشت تمام شهروندان به خانه هایشان ادامه خواهد داشت".

وی افزود: "این جنگ محدوده زمانی ندارد و تا زمانی که داعش در هر جایی که هست شکست بخورد، همانطور که در الرمادی و فلوجه و موصل شکست خورد، ادامه خواهد داشت".

سخنگوی ائتلاف بین المللی تصریح کرد که نمی توان آینده را پیش بینی کرد؛ ما نمی توانیم زمان مشخصی را برای نابودی کامل داعش تعیین کنیم بلکه باید برای نبردی دشوار به منظور پیروزی نهایی برنامه ریزی کنیم.

208

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد