جروزالم پست:

با مواضع ترامپ، ایرانی‌ها در پیشبرد برنامه موشکی مصمم‌تر می‌شوند

يکشنبه 23 مهر 1396
22:06
با مواضع ترامپ، ایرانی‌ها در پیشبرد برنامه موشکی مصمم‌تر می‌شوند روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست نوشت: مواضع ترامپ به احتمال زیاد باعث می‌شود تا ایرانی‌ها نسبت به پیشبرد برنامه‌های موشکی بالستیک خود که ترامپ توقف آن‌را مهم برشمرده، مصمم‌تر شوند.

العالم - ایران / سیاسی

فارس -- برخی تحلیلگران ارشد به بررسی مواضع جدید دولت آمریکا در قبال برجام پرداختند.

به نوشته وبگاه روزنامه «جروزالم پست» «یوال گازانسکی» تحلیلگر اندیشکده «مطالعات امنیتی» در این زمینه گفت: «ایرانی‌ها می‌خواهند نشان دهند این آمریکایی‌ها هستند که سبب مشکلات بوده و در حال خروج از توافقند و خود رفتار مناسبی دارند.»

«راز زیمت» دیگر تحلیلگر این اندیشکده گفت: «ایرانی‌ها به این‌که چه چیزی اهمیت دارد واقف هستند. آن‌ها نظاره‌گر اقدام‌های آمریکا در قبال توافق خواهند ماند. ما تازه در آغاز این پروسه هستیم و این امر می‌تواند با کناره‌گیری آمریکا از توافق یا به احتمال زیادتر بدون اتفاق خاصی خاتمه یابد. در این زمینه ایران نباید کاری انجام دهد زیرا از حمایت اروپایی‌ها برخوردار است.»

وی درباره موضوع موشکی نیز افزود: «مواضع ترامپ به احتمال زیاد باعث می‌شود تا ایرانی‌ها نسبت به پیشبرد برنامه‌های موشکی بالستیک خود که ترامپ توقف آن‌را مهم برشمرده، مصمم‌تر شوند. از دید ایرانی‌ها آ‌نها نیاز به تقویت برنامه موشکی دارند که معتقدند عاملی در دفع تجاوز آمریکایی‌ها است و در صورت افزایش تهدید آمریکا آن‌ها به سرعت آماده می‌شوند. در برخی موارد ممکن است ایرانی‌ها کوتاه بیایند، اما از دید آن‌ها اگر تهدیدها افزایش ‌یابد، بعید می‌دانم که از حرکت در این مسیر دست بکشند.»  

زیمت نیز در مورد تغییر عمده در راهبرد منطقه ای ایران گفت: «از لحاظ اقتصادی و موقعیتی آمریکا توانایی تغییر سیاست و جهان بینی ایران را ندارد.»

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی از ترس ترور استفاده از پهپادهای شخصی را ممنوع کرد


کسب ۸ مدال جهانی توسط تیم‌های المپیاد زیست‌شناسی و شیمی ایران


بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی توسط علما و طلاب غیر‌‌‌ایرانی برگزار شد


نیویورک تایمز جزئیات حملات ایران به پایگاه نظامیان آمریکایی در اردن را فاش کرد


سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم


دو پایگاه آمریکا در کویت، آماج حملات پهپاد‌های انهدامی ارتش


سناتور آمریکایی: ترامپ «باید» با ایران مذاکره کند


پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد