نیکی هیلی: ایران، کره شمالی دوم می‌شود

پنج‌شنبه 27 مهر 1396
03:45
نیکی هیلی: ایران، کره شمالی دوم می‌شود

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد ضمن تکرار ادبیات گستاخانه دونالد ترامپ در به کار بردن عنوان "رژیم یاغی" برای ایران، مدعی شد به زودی شاهد یک کره شمالی دیگر خواهیم بود.

العالم - آمریکا

نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل، صفحه توییتر خود ادعا کرد: اقدام ایران به پرتاب موشک ها باید به عنوان "دعوت برای اقدام" تلقی شود. زمانی که یک رژیم یاغی با موشک های بالستیک شروع می کند، ما به زودی یک کره شمالی دیگر خواهیم داشت.

هیلی از شورای امنیت خواست که از رویکرد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نسبت به ایران حمایت کرده و از «رفتار مخرب» در معاهده بین ایران و گروه ۵+۱ امتناع نماید.

این دیپلمات آمریکایی بیان داشت که تهدید اصلی از جانب تهران، آزمایشات پی در پی موشک های بالستیک است. وی افزود:‌ «به زودی ما یک کره شمالی دیگر هم خواهیم داشت.»

هیلی خاطر نشان کرد که مرتبا به شورای امنیت سازمان ملل نشان داده است که ایران از تروریسم حمایت کرده و درگیری های منطقه ای را تشدید و شرایط معاهده هسته ای را نقض می کند.

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود