دبیرکل اتحادیه عرب:

زرادخانه اسرائیل اعراب را تهدید می کند

پنج‌شنبه 10 فروردين 1391
11:35
زرادخانه اسرائیل اعراب را تهدید می کند دبيرکل اتحاديه عرب با اشاره به نقض قوانين بين المللي از سوي رژيم اشغالگر، زرادخانه هسته اي اين رژيم را تهديدي براي کشورهاي منطقه دانست.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "نبیل العربی" در جلسه افتتاحیه اجلاس سران اتحادیه عرب در بغداد گفت: اسرائیل قوانین بین المللی را زیر پا می گذارد .. زرادخانه هسته ای اسرائیل خطری برای ما به شمار می آید.

وی بزرگترین چالش اتحادیه عرب را اصلاح آن دانست.

نبیل العربی در ادامه گفت: این اجلاس را پس از اطمینان از موفقیت آن در بغداد برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه عراق برای از سرگیری نقش خود در دنیا و کشورهای عربی، باز گشته است؛ افزود: عراق آزادی خود را پس از مشکلات و رنجهایی طولانی بازیافته است.

العربی با اشاره به مسأله فلسطین، و اسرای فلسطینی در زندانهای رژیم اسرائیل خاطرنشان کرد: فلسطین در مرحله سختی قرار دارد و نیازمند حمایت ما است.

دبیرکل اتحادیه عرب همچنین با اشاره به ادامه یهودی سازی قدس و سرزمین فلسطین خواستار افزایش تلاشها برای آشتی ملی فلسطین شد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

معاریو: نتانیاهو یک دستاورد داشت، رژیم‌چنج البته در آمریکا


حکم اعدام محمدعارف شه‌بخش اجرا شد


افشای پیشنهاد ۱۲۵ میلیون دلاری برای کناره‌گیری نتانیاهو از سیاست


هشدار دفاع مدنی غزه نسبت به بروز فاجعه در پی بارش‌های شدید


دموکرات‌های کنگره در تدارک تحقیقات گسترده علیه دولت ترامپ


ویدئو گرافیک/موج آبی ۲۰۲۶؛ سیلی تاریخی به ترامپ و فروپاشی پایگاه‌های جمهوری‌خواهان


اعتراضات در فرانسه ادامه دارد؛ آماده باش دوباره ۷۰ هزار پلیس در سراسر کشور


عراقچی در ۴۸ ساعت با ۱۲ وزیر خارجه رایزنی کرد/ تأکید بر امنیت منطقه‌ای بدون مداخله خارجی+ فیلم


شکست ترامپ؛ امروز روز خوبی برای بشریت است +فیلم


«کیمیای سجاد»؛ نخستین گردآوری کامل میراث مکتوب امام سجاد (ع) منتشر شد