تظاهرات ساکنان بیلا، بیت سحم و یلدا بر ضد تروریست‌ها

جمعه 15 دی 1396
22:50
تظاهرات ساکنان بیلا، بیت سحم و یلدا بر ضد تروریست‌ها صدها نفر ازساکنان بیلا، بیت سحم و یلدا در ریف دمشق امروز در تظاهرات بر ضد گروه‌های مسلح که مانعی بر سر راه تحقق آشتی محلی برای تقویت امنیت و ثبات در منطقه هستند، دست به تظاهرات زدند.

العالم سوریه

برخی منابع محلی اعلام کرد شرکت کنندگان در این تجمع و تظاهرات،  شعارهایی برای برقراری آشتی و تقویت امنیت و ثبات منطقه با همکاری دولت دادند " نه به تروریسم و تکفیر،  به دنبال آشتی هستیم ".

شرکت کنندگان برای پایبندی به وحدت ملی شعارهایی سر می دادند و بر تمایلشان برای تحقق آشتی تاکید کرده و از افراد مسلح بیگانه خواستند مناطقه‌شان را ترک کنند.

آنها تاکید کردند تروریست ها، فقط ویرانی و نابودی با خود داشته اند.

ساکنان این مناطق بارها دست به تظاهرات زده و با تروریست های گروه جبهه النصره وارد درگیری های مستقیمی شده و مخالفت جدی خود را با وجود گروه های تکفیری در این مناطق اعلام کرده و خواهان خروج آنان از ریف جنوبی دمشق شدند.

این منابع افزودند تروریست های مسلح موسوم به جیش الابابیل برای متفرق کردن و ترساندن مردم ، گلوله شلیک می کردند.

217

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد