بازگشت به عصرجاهلیت / جنایت آل سعود در مدینه النبی

سه شنبه 15 اسفند 1396
23:18
بازگشت به عصرجاهلیت / جنایت آل سعود در مدینه النبی محمد الهاشمی سیاستمدار تونسی به شدت به رژیم آل سعود به خاطر برگزاری جشنواره نمایش لباس در شهر مدینه منوره که در آن زنان لباس هایی نیمه عریان را به نمایش گذاشتند، حمله کرد.

العالم عربستان سعودی

سیاستمدار تونسی با انتشار تویتی خواستار خلع ولایت «آل سعود» بر حرمین شریف شد، فعالان اجتماعی و بسیاری از سیاستمداران در جهان عرب براین باورند که آل سعود به رسوم و باورهای دینی مسلمانان بی احترامی می کند، در آخرین نمونه این اقدامات جشنواره مُد در مدینه نبی برگزار شده است، در این جشنواره زنان نیمه عریان در مراسمی شرکت کردند که بدنشان را در حضور رسانه های گروهی در شهر پیامبر (ص) تحت حاکمیت رهبری سعودی نشان دادند.

هزاران فعال اینترنتی مخالفتشان را با این حادثه که مغایر با احترام، ارزش و جایگاه شهر رسول (ص) است، اعلام نموده و آن را محکوم نمودند.    

برگزار کنندگان جشن مدعی شدند که هدف از اقدامشان کسب درآمد حاصله برای "کودکان اوتیسمی" است اما کاربران اجتماعی گفتند که خدمت به این نوع کودکان می تواند با ایجاد موسسات بیشتر انجام شود نه با نشان دادن بدن عریان زنان در شهر رسول (ص) که دور از افکار جامعه عربستان سعودی است.

از هنگامی که "محمد بن سلمان" قدرت واقعی عربستان سعودی را در اختیار خود قرار داده کارشناسان معتقدند عربستان در مسیر شکستن سنت های دینی و اجرای شیوه های "لائیک" است که از آن زمان این نوع حوادث به وفور در عربستان رخ داده است.

206      

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود