استقبال کوفی عنان از پیشنهاد ایران

چهارشنبه 28 تير 1391
16:27
استقبال کوفی عنان از پیشنهاد ایران شوراي امنيت جلسه راي گيري درباره قطعنامه درخصوص سوريه را به پنج‌شنبه موکول کرد و کوفي عنان از پيشنهاد ايران براي برگزاري گفت‌وگوي ملي بين مخالفان و نظام حاکم سوريه استقبال کرد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، شوراي امنيت سازمان ملل متحد راي گيري درباره پیش‌نویس قطعنامه‌ درباره سوريه را به پنج شنبه موكول كرد.

از سوی دیگرکوفی عنان، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در سوریه، در گفت‌وگوی تلفنی با علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه ایران، با محكوم كردن انفجار تروريستي دمشق، بر حمايت از پيشنهاد ايران برای برگزاري گفت و گوي ملي بین نظام حاکم سوریه با مخالفان و برقراري ثبات در این کشور تاكيد كرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز با محکوم كردن انفجار تروريستي دمشق ، بر حمايت ايران از طرح عنان تاكيد كرد.

 



0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد