دبير كل حزب همبستگي سوريه:

حوادث سوریه متفاوت از انقلاب های عربی است

پنج‌شنبه 12 مرداد 1391
17:59
حوادث سوریه متفاوت از انقلاب های عربی است العالم، دمشق - دبير كل حزب همبستگي سوريه، گفت: انقلابي كه در تونس، ليبي، مصر و يمن رخ داد، با وضعيت حاکم بر سوريه متفاوت است.

"سليم الخراط"روز پنجشنبه درمصاحبه با شبكه خبري العالم، گفت: آمريكا تلاش مي كند با اجراي طرح هاي صهیونیستی به نقش سوريه ضربه بزند زیرا این کشور موقعيت راهبردی مهمي در منطقه دارد.

دبير كل حزب همبستگي سوريه با اشاره به تلاش برای حل و فصل مسالمت امیز بحران،ادامه داد : اوضاع در این  کشور به وضعيت جنگ داخلي نزديك شده و همه تلاش خود را براي رهايي از اين تنگنا به كار مي گيريم.

الخراط تاکید کرد:نشانه هاي دخالت آمريكا در وضعيت خونبار سوريه مشهود است و شبه نظامیان چند مليتي و كساني كه خود را جهادي مي نامند، اكنون در این کشور حضور دارند در حالی که هيچ فعاليتي عليه صهيونيست ها انجام نداده و نخواهند داد، هدف این شبه نظامیان ضربه زدن به نقش مقاومت سوریه در منطقه است.

دبير كل حزب همبستگي سوريه، درباره موافقت رئيس جمهوري آمريكا با حمايت اطلاعاتي از شورشیان مسلح در سوريه، گفت: اين حمايت ها نشان مي دهد كه واشنگتن همه هم و غم خود را صرف اجراي خواسته ها و طرح هاي دشمن صهيونيست و برخی کشورهای عربي كرده تا به منافع سوريه و ملت و وحدت اين كشور ضربه بزند.

2-17:47


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر عرب: درصورت حمله اسراییل، تهران دیگر تفاوتی بین این رژیم و آمریکا قایل نخواهد شد


قطع صدای واعظ سعودی دریکی از مساجد دمشق+ فیلم


تقویت همکاری‌های امنیتی؛ محور دیدار وزیر خارجه ترکیه با رئیس حشدالشعبی


مرتس: آلمان با شکاف عمیق سیاسی داخلی روبه‌رو است


دیدار وزیر امور خارجه سوریه با رئیس جمهور عراق


اعدام پنج نفر در عربستان سعودی


منع حضور شطرنج‌بازان اسرائیلی در مسابقات قهرمانی جهان در مالزی


یورش مجدد نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه


انفجار در بغداد+ فیلم


رایزنی عراقچی و مقام الجزایری در بغداد با محوریت فلسطین و تحولات خلیج فارس