تاكيد برتوافق ميان مخالفان براي مقابله با آل خليفه

سه شنبه 17 مرداد 1391
03:11
 تاكيد برتوافق ميان مخالفان براي مقابله با آل خليفه منامه(العالم) ـ سياستمدار بحريني بر لزوم دست يافتن به توافق ميان مخالفان شيعي و سني در مورد خواسته هاي خود در برابر رژيم حمد بن عيسي آل خليفه، شاه بحرين، تاكيد كرد.

منصور عريض روز سه شنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم خاطرنشان كرد كه اجماع و توافق نظر ميان عبداللطيف محمود رهبر سني مذهب و جمعيت الوفاق كه بزرگترين نماينده سياسي شيعه است، وجود ندارد. درحالي كه ابتدا بايد توافق در مورد خواسته ها وجود داشته باشد و پس از آن براي تحقق درخواست ها نزد حكومت رفت.

وي اظهار داشت: توپ الان در زمين طرفين است. همكاري ميان مخالفان و حكومت اينك براي بحرين بهترين راه است.

عريض تصريح كرد كه بر طبق قانون، هيچ پليس و يا هيچ شخصي در رژيم حق ندارد كه به حقوق كسي خواه عالم ديني و يا انسان عادي تجاوز كند.

وي گفت: رژيم بحرين هنوز بسياري از توصيه هاي گزارش كميته حقيقت ياب شريف بسيوني را اجرا نكرده است.

عريض خاطرنشان كرد: در حال حاضر فعاليت هاي سياسي و اعتراضي مهمي در كشور وجود دارد كه بايد به آن توجه ويژه و رسيدگي كرد و اين علاوه بر خواسته هاي مردم براي برقراري دموكراسي در كشور است.

سياستمدار بحريني افزود: آنچه كه در بحرين رخ مي دهد، شبيه حوادث ليبي و يا مصر و تونس و سوريه نيست.

عريض تصريح كرد: گزارش بسيوني محوري است كه براساس آن در بحرين بحث و مذاكره مي شود.

وي افزود: بسيوني بسياري از مسايل را در گزارش خود توضيح داده است و بايد در اجراي توصيه هاي وي سرعت بيشتري وجود داشته باشد، اين توصيه ها نقشه راه بحرين به شمار مي آيند.

سياستمدار بحريني تصريح كرد: رسيدگي به جنبه حقوقي گزارش بسيوني مستلزم همكاري ميان مخالفان و حكومت است. ممكن است سقف مطالبات مخالفان خيلي فراتر از آنچه كه در كميته بسيوني آمده باشد.

عريض با بيان اين كه بسياري از بندهاي گزارش بسيوني عملا اجرا نشده است، از احزاب مخالف خواست رسيدگي به مواردي از گزارش بسيوني كه به آنها مربوط مي شود، در دستور كار قرار دهند و موارد اجرا شده و نشده گزارش را به عنوان نقطه آغاز رسيدگي مورد توجه قرار دهند.

14:42

0% ...

آخرین اخبار

میلاد پیامبر اکرم (ص) نمادی از همبستگی و همدلی مردم ایران+فیلم


سناتور دموکرات: هیچ یک از اقدامات ترامپ آمریکا را قوی‌تر و امن‌تر نکرده است


نماینده پارلمان لبنان: تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب، نقض قوانین بین‌المللی است


پزشکیان وارد بیشکک شد 


عراقچی همراه پزشکیان عازم قرقیزستان شد


جزئیات زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران


ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات