چین در نبرد اقتصادی با آمریکا، از ترکیه حمایت می‌کند

شنبه 27 مرداد 1397
20:27
چین در نبرد اقتصادی با آمریکا، از ترکیه حمایت می‌کند وزیر خارجه چین پشتیبانی پکن از آنکارا را در نبرد اقتصادی با واشنگتن اعلام کرد و گفت، دولت چین از تلاش‌های ترکیه برای حفظ امنیت و ثبات اقتصادی در این کشور حمایت می‌کند.

العالم _ آسیا

«وانگ یی» وزیر خارجه چین امروز (شنبه) در گفت‌وگو با همتای ترکیه‌ای خود تأکید کرد، پکن از تلاش‌های دولت ترکیه برای حفظ امنیت و برقراری ثبات اقتصادی حمایت می‌کند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «رویترز»، وزارت خارجه چین با انتشار بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد، وانگ این اظهارات را در گفت‌وگویی تلفنی با «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه مطرح کرده است.

بر اساس این گزارش، چاووش‌اوغلو در این مکالمه تلفنی درباره اوضاع فعلی ترکیه صحبت کرد و گفت که دولت ترکیه مایل به تقویت ارتباطات استراتژیک با چین است.

وزارت خارجه چین روز جمعه نیز در بیانیه‌ای، حمایت معنوی خود از ترکیه را در شرایط فعلی اقتصادی و تنش‌ها با آمریکا اعلام کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

موج34 عملیات وعده صادق4 با موشک‌های سرجنگی بالای یک تُن


شناسایی و بازداشت 30 جاسوس دشمن صهیونی ـ آمریکایی


لاریجانی خطاب به ترامپ: مراقب خود باشید حذف نشوید


معاون رئیس جمهور: شبکه برق کشور کاملاً پایدار است و خدمت‌رسانی بدون وقفه ادامه دارد


عراقچی به وزیر خارجه ترکیه: هیچ پرتابه‌ای از طرف ایران به سوی ترکیه شلیک نشده است


انهدام دو فروند پهپاد هرمس رژیم صهیونی در آسمان لرستان و قم


مسیرهای دهگانه راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران اعلام شد


غریب‌آبادی: ایران هیچ اولویتی جز تداوم دفاع ندارد


نیویورک‌تایمز دروغ ترامپ درباره مدرسه میناب را رد کرد


سخنگوی دولت: هیچ مشکلی در تامین سوخت و کالاهای اساسی وجود ندارد