بریتانیا بخشی از کمک‌ها به معارضان سوری را متوقف کرد

بریتانیا بخشی از کمک‌ها به معارضان سوری را متوقف کرد
دوشنبه 29 مرداد 1397 - 12:42

دولت انگلیس از متوقف شدن بخشی از کمک‌های خود به مناطق تحت تصرف معارضان سوری خبر داده است.

العالم - سوریه

به گزارش رویترز، دولت انگلیس امروز دوشنبه اعلام کرد که به برخی از برنامه‌های کمک رسانی خود در مناطق تحت تصرف مخالفان سوری پایان داده است.

سخنگوی دولت انگلیس با ارسال یک ایمیل اعلام کرد: با توجه به آنکه شرایط میدانی در برخی مناطق سوریه به شدت دشوار و سخت شده است، ما حمایت از برخی از برنامه‌های انسان دوستانه را کاهش داده‌ایم ولی همچنان به تامین حمایت‌های مهم و ضروری با هدف کمک به افراد نیازمند برای ارتقای شرایط امنیتی و ثبات در سوریه ادامه می‌دهیم.

هفته نامه تایمز پیش از این گزارش داده بود که تلاش‌ها برای ایجاد یک نیروی پلیس مستقل در ماه سپتامبر لغو خواهد شد و پروژه‌های مربوط به تامین مالی شوراهای شهر مورد بازنگری قرار می‌گیرد و احتمالا تا پایان سال مالی جاری متوقف خواهد شد.

این گزارش افزود: وزارت خارجه انگلیس و اداره توسعه بین‌المللی به این نتیجه رسیده‌اند که برنامه‌های کمک رسانی در بخش‌های شمال غربی سوریه غیرقابل ادامه است.

دولت انگلیس مدعی است که در سال مالی 2017-2018 بیش از 152 میلیون پوند معادل 193 میلیون دلار صرف برنامه‌های انسان دوستانه در سوریه کرده است.

شمال غرب سوریه همچنان در تصرف نیروهای معارض و مخالف است.

تسنیم

آخرین اخبار

واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است