اعتراف ائتلاف آمریکایی به کشتار بیش از هزار غیرنظامی در سوریه و عراق

جمعه 9 شهريور 1397
10:01
اعتراف ائتلاف آمریکایی به کشتار بیش از هزار غیرنظامی در سوریه و عراق ائتلاف آمریکایی مدعی مبارزه با گروه تروریستی داعش اذعان کرد که جنگنده‌های آن بیش از یک‌هزار غیرنظامی در سوریه و عراق را کشته‌اند.

العالم - آمریکا

به نقل از روسیاالیوم، ائتلاف بین‌المللی برای مبارزه با داعش به رهبری آمریکا، روز پنحشنبه در گزارش ماهیانه خود اعلام کرد: دست‌کم 1061 غیرنظامی، به صورت سهوی در جریان حملات ائتلاف از آغاز عملیاتش در سگوت 2014 کشته شده‌اند. در حالی‌که حدود 216 گزارش درباره مسئولیت این ائتلاف به کسته‎شدن غیرنظامیان در دست بررسی است.

آمریکا در حالی به جنایات خود علیه غیرنظامیان عراقی و سوری اذعان می‌کند که ارزیابی‌های گروه‌های مختلف از جمله نهادهای مدافع حقوق بشر، آمار واقعی این تلفات را هزاران نفر اعلام کرده‌اند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت