6 فعال بحرینی به دست نیروهای رژیم آل خلیفه دستگیر شدند

جمعه 11 آبان 1397
08:42
6 فعال بحرینی به دست نیروهای رژیم آل خلیفه دستگیر شدند مقام های امنیتی رژیم آل خلیفه بحرین طی 24 ساعت گذشته 6 فعال سیاسی بحرین را دستگیر کردند.

العالم - بحرین

نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه یونس عبدالعزیز و حسین علی رضی را در شهرک عالی، عدنان سید ماجد و حسین سید علی را در شهرک ابوقوه و نیز حسین جعفر موسی السنینی را در شهرک شهرکان و حسین فاضل را در شهرک الدیه دستگیر کردند.

براساس این گزارش، جوانان دستگیر شده با اتهام هایی بازداشت و به مراکز امنیتی و تحقیقات جنایی منتقل شدند.

درهمین حال دادگاه بحرین روز پنجشنبه حکم 10 سال حبس چهار بحرینی را که متهم به تلاش برای بمب گذاری در مسیر نیروهای امنیتی بودند ، تایید کرد.

روز سه شنبه نیز دادگاه رژیم آل خلیفه هفت شهروند این کشور را به اتهام فعالیت های تروریستی به حبس ابد و زندان طولانی مدت محکوم کرده بود.

بحرین از 14 فوریه 2011 ( 25 بهمن 1390) صحنه انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه است. مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کارآمدن دولتی منتخب و آزادی زندانیان سیاسی کشورشان هستند.

ناآرامی‌های بحرین تاکنون ده ها کشته و هزاران زخمی برجای گذاشته است. 

رژیم آل خلیفه همچنین صدها نفر را سلب تابعیت کرده است.

گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده‌ و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند.
 

0% ...

آخرین اخبار

دیدار فرمانده ارتش پاکستان با رئیس‌جمهور + عکس


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند


پاراآسیایی ناگویا؛ خسروی صاحب نشان طلا شد


مشاور جدید رئیس‌جمهور در امور دفاعی کشور منصوب شد


هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز