رهبران دمکرات: بدون گشایش دولت از بودجه مرزی خبری نیست

جمعه 14 دی 1397
23:03
رهبران دمکرات: بدون گشایش دولت از بودجه مرزی خبری نیست رهبران دمکرات که روز جمعه برای گفت وگو درباره حل مشکل به وجود آمده ناشی از اصرار ترامپ برای اختصاص بودجه ساخت دیوار مرزی به کاخ سفید رفته اند، گفتند بدون خروج دولت از تعطیلی موقت، خبری از بودجه نیست.

العالم - آمریکا

رهبران دموکرات برای دومین بار در هفته جاری، بعدازظهر جمعه به دفتر رئیس جمهوری آمریکا رفتند تا شاید بتوانند گره ناشی از تعطیلی بخشی از دولت را باز کنند اما شواهد نشان دهنده آن است که دو طرف نمی خواهند از نظرات خود کوتاه بیایند.

ترامپ برای ساخت دیوار در مرز جنوبی آمریکا درخواست کرده است تا در بودجه 2019 مبلغی حدود 5.6 میلیارد دلار اختصاص داده شود اما دمکرات ها می گویند او می خواهد شعارهای انتخاباتی خود را از جیب مالیات دهندگان آمریکایی تامین کند در حالی که پیش از آن گفته بوده است که مکزیک پول این دیوار را می پردازد.

در اواخر سال 2018 ترامپ در گفت و گویی که با سران دمکرات در کنگره آمریکا داشت تهدید کرده بود در صورت تامین نشدن این خواسته، او با افتخار دولت را تعطیل می کند.

ترامپ معتقد است کشیدن این دیوار می تواند برای ممانعت از مهاجرت های غیر قانونی از آمریکای لاتین، قاچاق مواد مخدر و ورود تروریسم به آمریکا جلوگیری کند و می کوشد امنیت آمریکا را به دیوار مرزی گره بزند.

اما دمکرات ها کشیدن دیوار را بی فایده می دانند و معتقدند که باید با استفاده از تکنولوژی مرزها را کنترل کرد که هزینه آن بسیار کمتر خواهد بود.

با این حال ترامپ از 14 روز پیش تصمیم گرفت بخش هایی از دولت را تعطیل کند که باعث می شود بسیاری از کارکنان دولت دستمزدی نداشته باشند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود