پامپئو:

همه کشورها باید گوایدو را به عنوان رئیس‌جمهور ونزوئلا به رسمیت بشناسند

شنبه 6 بهمن 1397
08:20
همه کشورها باید گوایدو را به عنوان رئیس‌جمهور ونزوئلا به رسمیت بشناسند وزیر امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری گفت که همه کشورها باید رهبر مخالفان را به عنوان رئیس جمهور برسمیت بشناسند.

العالم - آمریکا

"مایک پمپئو" وزیر امور خارجه آمریکا در نشستی خبری درباره تحولات اخیر ونزوئلا "ایلیوت آبرامز" دیپلمات آمریکایی را به عنوان فرستاده ویژه آمریکا در امور ونزوئلا منصوب کرد.

پامپئو در این نشست گفت که آبرامز در نشست روز شنبه شورای امنیت سازمان ملل درباره ونزوئلا همراه او خواهد بود.

وی در ادامه کنفرانس خبری خود "خوان گوایدو" را رئیس جمهوری قانونی ونزوئلا دانست و گفت: همه کشورها باید او را به عنوان رئیس جمهور ونزوئلا برسمیت بشناسند.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه مداخله آشکار خود در امور داخلی ونزوئلا از همه کشورها خواست به مردم ونزوئلا کمک کرده تا حکومت مادورو را سرنگون و رئیس جمهوری جدید انتخاب کنند.

وی همچنین درباره وضعیت دیپلمات های آمریکایی در کاراکاس که تنها یک روز دیگر فرصت برای خروج از این کشور دارند گفت: دیپلمات های آمریکایی از سوی گوایدو به ونزوئلا دعوت شده اند و دارای مصونیت هستند.

"نیکلاس مادورو" روز چهارشنبه اعلام کرد کاراکاس روابط دیپلماتیک با واشنگتن را قطع و همه دیپلمات‌های آمریکایی را از خاک کشورش اخراج کرد.

وی به دیپلمات‌های آمریکایی 72 ساعت فرصت داده بود تا از ونزوئلا خارج شوند.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با انتشار بیانیه‌ای ریاست جمهوری خودخوانده "خوان گوایدو" رهبر مخالفان دولت ونزوئلا را برسمیت شناخته اعلام کرد که ایالات متحده از تمام توان اقتصادی و سیاسی خود برای برقراری دموکراسی در ونزوئلا حمایت خواهد کرد.

رویترز روز جمعه گزارش داد که تعدادی از دیپلمات های آمریکایی ونزوئلا را ترک کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

تاسیسات آرامکو و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» را هدف قرار دادیم


یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی


سی‌ان‌ان: آمریکا پس از جنگ با ایران به فکر کاهش نیروها در خاورمیانه است


قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف


پاسخ موشکی یمن به پالایشگاه جیزان؛ سقوط ارزش سهام آرامکو


بحران اسکان در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ پایان پر تنش جلسه هماهنگی کاروان‌های اعزامی


اعتراف رئیس اسبق شاباک به شکست راهبردی تل‌آویو در جبهه‌های جنگ