بازداشت حدود 200 معترض فرانسوی

يکشنبه 26 اسفند 1397
01:54
بازداشت حدود 200 معترض فرانسوی پلیس فرانسه اعلام کرد که در جریان تظاهرات روز شنبه «جلیقه زردها» 192 نفر را در پاریس پایتخت این کشور بازداشت کرده است.

العالم-اروپا

تظاهرات جلیقه زردها به درگیری با پلیس منجر شد. پلیس برای متفرق کردن معترضان از ماشینهای آبپاش استفاده کرد. دراین درگیری ها 60 نفر از جمله 18 پلیس و نیروی آتش نشانی زخمی شدند.

«کریستوف کاستانر» وزیر کشور فرانسه اظهار داشت که تخمین زده می شود، 10 هزار معترض در تظاهرات پاریس و چهار هزار و پانصد نفر نیز در تظاهرات سایر شهرها حضور داشتند.

این در حالی است که 30 هزار نفر دیگر نیز که حامی محیط زیست بودند، در پاریس تظاهرات مسالمت آمیز برگزار کردند.

جنبش جلیقه زردها از 17 نوامبر سال میلادی گذشته شکل گرفت و جمعیت عظیم 228 هزار نفری را شامل می شد. اعتراض های جلیقه زردها ابتدا در واکنش به سیاست های اقتصادی مکرون بویژه در حوزه سوخت و مالیات آغاز شد، اما به سرعت جنبه‌ سیاسی پیدا کرد.

دولت این کشور در هفته‌های گذشته با عقب ‌نشینی از برخی سیاست‌های خود و اختصاص بودجه بیشتر به کارگران و بازنشسته ها، سعی در مدیریت بحران ایجاد شده داشته، اما در این مسیر موفق نبوده است.

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه