دیدار رئیس‌ پارلمان لبنان با همتای ایرانی و امیر قطر

دیدار رئیس‌ پارلمان لبنان با همتای ایرانی و امیر قطر
يکشنبه 18 فروردين 1398 - 17:20

رئیس پارلمان لبنان که برای شرکت در اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی به قطر رفته با امیر این کشور و رئیس مجلس شورای اسلامی ایران دیدار کرد و به تحولات منطقه پرداخت.

العالم- لبنان

«نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان طی سفر به قطر برای شرکت در اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی با «تمیم بن حمد» امیر این کشور و نیز «علی لاریجانی» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران دیدار کرد.

بر اساس گزارش وبگاه «العهد»، بری پس از این دیدار اعلام کرد: «در حقیقت این دیدار بهتر از خوب بود و طی آن درباره حق اعطای اقامت به لبنانی‌‌ها در قطر صحبت شد. همچنین من خواستار برگزاری نشست کمیته دائمی میان لبنان و قطر شدم که باید هر دو سال یک بار برگزار شود و آخرین برگزاری این نشست در بیروت به سال ۲۰۱۰ باز می‌گردد».

رئیس پارلمان لبنان ضمن اعلام اینکه امیر قطر دستورات خود برای برگزاری این نشست را داده ، افزود؛ (در این دیدار) درباره وضعیت منطقه که همه از آن شکایت دارند،‌ بحث و تبادل‌نظر شد.

در ادامه این گزارش آمده،‌ «علی لاریجانی» رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت همراه با نبیه بری در مقر اقامتش دیدار کرد، «حسن نجم» سفیر لبنان در قطر نیز در این دیدار حضور داشت و درباره تحولاتی کنونی و همکاری میان دو کشور صحبت شد.

رئیس پارلمان لبنان بر اهمیت وحدت موضع اسلامی و عربی در نشست اتحادیه پارلمان‌های بین‌المللی در دوحه درباره بند فوق‌العاده ارائه شده پیرامون حمایت از ملت فلسطین و مردود دانستن به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر جولان سوریه تأکید کرد.

نبیه بری در نشست پارلمان‌های اسلامی برای وحدت موضع این پارلمان‌ها،‌ به ادغام پیشنهادهای مطرح شده از سوی کویت، مغرب، اندونزی و ترکیه فراخواند تا نهایی شدن پیشنهادی واحد در اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی تضمین شود.

رؤسای مجالس و هیأت‌های عربی و اسلامی در این نشست بر ضرورت اتخاذ مواضع و گام‌های پارلمان‌های اسلامی علیه رژیم صهیونیستی و اقدامات سرکوبگرانه آن علیه ملت فلسطین تأکید کردند و افزودند، باید با تعصب و ایجاد تنفر از اسلام مقابله و از اقلیت‌های مسلمان در جهان حمایت کرد.

در نشست پارلمان‌های اسلامی کویت با پیشنهادی خواستار حمایت از ملت فلسطین و مردود دانستن اقدام آمریکا علیه جولان شد؛ مغرب پیشنهادی مشابه داد، اندونزی پیشنهادی برای حمایت از حقوق اقلیت‌های مسلمان مطرح کرد و پیشنهاد ترکیه مقابله با نچادپرستی علیه مسلمانان بود.

بنا به گزارش‌ها، صد و چهلمین اجلاس بین‌المجالس جهانی که قرار است تا ۱۰ آوریل در دوحه برگزار شود، حدود ۲۲۰۰ نفر از ۱۶۰ کشور شرکت کرده‌اند.

پربیننده ترین خبرها