آمریکا، رژیم صهیونیستی و متحدان ماجراجوی آنها در حال قربانی کردن چند‌جانبه‌گرایی

سه شنبه 3 ارديبهشت 1398
14:53
آمریکا، رژیم صهیونیستی و متحدان ماجراجوی آنها در حال قربانی کردن چند‌جانبه‌گرایی دفتر حفاظت منافع ایران در قاهره با اشاره به نشست روز بین‌المللی چندجانبه‌گرایی و دیپلماسی برای صلح نوشت: این آرمان توسط آمریکا، رژیم صهیونیستی و چند متحد ماجراجوی آنها در حال قربانی شدن است.

العالم- مصر

دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در قاهره در صفحه توئیترش با اشاره به نشست روز بین‌المللی چندجانبه‌گرایی و دیپلماسی برای صلح که قرار است فردا (چهارشنبه)‌ در مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شود، نوشت: «سازمان ملل متحد میزبان نشست "روز بین‌المللی چندجانبه گرایی و دیپلماسی برای صلح" است. این آرمان توسط دولت مقر سازمان ملل -آمریکا- و نیز رژیم صهیونیستی و چند متحد ماجراجوی آن در حال قربانی شدن است. اگر جهانیان امروز اقدام نکنند، فردا دیر است و هزینه‌های آن جهانی است!»

محمدجوادظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز بامداد امروز سه‌شنبه (۳ اردیبهشت) برای شرکت در این نشست راهی نیویورک شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد