وزیر خارجه سابق قطر:

تنش میان آمریکا و ایران به درگیری نظامی منجر نمی شود

شنبه 21 ارديبهشت 1398
12:33
تنش میان آمریکا و ایران به درگیری نظامی منجر نمی شود «حمد بن جاسم آل ثانی» وزیر خارجه سابق قطر با انتقاد از برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس که به دنبال افزایش تنش میان ایران و آمریکا هستند، گفت: افزایش تنش ها میان واشنگتن و تهران به درگیری نظامی نمی انجامد، بلکه هدف از آن بازگشت به مذاکره است.

العالم - ایران / سیاسی

به گزارش پایگاه خبری الخلیج الجدید، «حمد بن جاسم آل ثانی» وزیر خارجه سابق قطر در صفحه توییتری خود نوشت: تشدید اقدامات آمریکا علیه ایران به رویارویی نظامی ختم نخواهد شد تا کشورهای حاشیه خلیج فارس از آن نفع ببرند.

وی در توییت های خود به کشورهای (عرب) حوزه خلیج فارس هشدار داد که از افزایش تنش ها (میان واشنگتن - تهران) حمایت نکنند چرا که این تنش ها به رویایی نظامی ختم نخواهد شد و هدف از آنها بازگشت به میز مذاکرات بین ایران و آمریکا در درجه اول است.

وزیر خارجه سابق قطر افزود: برخی کشورهای حوزه خلیج فارس رویای شکست نظامی ایران را همانند رویایی که پیش از امضای توافق هسته ای (برجام) درباره شکست نظامی ایران داشتند، در سر دارند، اما این کشورها در همان زمان پس از امضای توافقنامه به ناچار این توافقنامه را ستودند.

وی همچنین درباره فروپاشی شورای همکاری خلیج فارس در نتیجه سیاست های اعضای آن هشدار داده و آن را به نفع دیگران و بخصوص طرف هایی که قصد دارند تا توافق های جدیدی با ایران امضا کنند، دانست.

ایران روز چهارشنبه اعلام کرد که به دنبال تشدید اقدامات آمریکا علیه جمهوری اسلامی، تهران بخشی از تعهدات خود در توافق هسته ای را به تعلیق در می آورد.

در ادامه سیاست‌های خصمانه علیه کشورمان، ترامپ هفته گذشته با صدور دستوری بخش فلزات و معادن ایران را نیز مشمول تحریم‌های ظالمانه کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز


ایران در باشگاه فضایی جهان؛ پیوستن به ۱۲ قدرت برتر پرتاب و تحلیل ماهواره