ظریف: در دو روز آینده گام سوم را برمی‌داریم

چهارشنبه 13 شهريور 1398
17:15
ظریف: در دو روز آینده گام سوم را برمی‌داریم محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران که در بنگلادش حضور دارد در گفت‌وگویی درباره گام سوم گفت: ما از روز اول اعلام کردیم آمادگی مذاکره را داریم، اما گام‌های خود را برمی‌داریم، اگر مذاکرات به نتیجه برسد، گام‌ها می‌توانند متوقف شود، حتی می‌تواند به عقب برگردد.

العالم - ایران / سیاسی

وزیرخارجه یادآور شد: ولی اگر مذاکرات به نتیجه نرسد یعنی اروپایی‌ها نتوانند تعهداتشان را لااقل در رابطه با فروش نفت ایران و بازگشت پول نفت ایران به ایران به شکل‌های مختلف اجرا کنند، آن وقت است که ایران گام‌ها را ادامه می‌دهد.

وی گفت: در فاصله دو روز آینده گام سوم را برخواهیم داشت و رئیس جمهور امروز اعلام کرد گام سوم گامی است که تاثیرات چشمگیری در برنامه هسته‌ای ایران دارد و بعد از آن هم به مذاکره ادامه خواهیم داد. بعد از دو ماه طبق رویه خود اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، گام چهارم اتخاذ خواهد شد، باز هم مذاکرات را متوقف نمی‌کنیم و مذاکرات را ادامه خواهیم داد.

وزیر خارجه عنوان کرد: مذاکره که قسمتی از وظایف وزارت خارجه است ادامه می‌یابد، ما وظایفمان را تعطیل نمی‌کنیم، ضمن اینکه سیاست ما اتخاذ اقدامات لازم در کنار مذاکره است.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود