همسران داعشی‌های هلند خواستار بازگشت از سوریه به هلند شدند

جمعه 10 آبان 1398
20:09
همسران داعشی‌های هلند خواستار بازگشت از سوریه به هلند شدند وکلای همسران اعضای هلندی گروه تروریستی داعش در تلاش هستند این زن‌ها و فرزندان آنها از ازدوگاه‌های سوریه به این کشور بازگردانده شوند.

العالم- سوریه

وکلای ۲۳ زن که همسران آنها از هلند به داعش پیوسته‌اند امروز جمعه از یک قاضی خواستند دستوری برای بازگرداندن این زن‌ها و ۵۶ فرزند آنها از اردوگاه‌های سوریه به هلند صادر کند.

«آندره سیبرگز»، یکی از وکلای این زنها در دادگاهی در هلند امروز جمعه گفته این زن‌ها و کودکان آنها در شرایطی رقت‌بار در اردوگاه «الهول» در شمال سوریه زندگی می‌کنند.

او گفت که وضعیت این زن‌ها و کودکان آنها بعد از حمله ترکیه به شمال سوریه و احتمال افتادن کنترل این منطقه به دست ارتش سوریه بدتر شده است.

دولت هلند تأکید کرده اینکه مقام‌های این کشور برای پیدا کردن این زن‌ها و بازگرداندن هلند وارد این اردوگاه‌ها شوند کاری بسیار خطرناک است.

آمارهای صلیب سرخ نشان می‌دهد نزدیک به ۶۸۰۰۰ نفر از اعضای گروه تروریستی داعش و خانواده‌های آنها در اردوگاه الهول نگهداری می‌شوند. کنترل این اردوگاه تا به حال دست گروه موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» است.

دستگاه‌های اطلاعاتی هلند در گزارشی روز ۱ اکتبر تصریح کرده‌اند ۵۵ نفر از اعضای گروه تروریستی داعش از این کشور به سوریه سفر کرده‌اند.

دادگاه هلند حکم خود درباره این پرونده را ۱۰ روز دیگر اعلام خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست