اجرای ممنوعیت آمد و شد در شهر نجف عراق

چهارشنبه 6 آذر 1398
23:04
اجرای ممنوعیت آمد و شد در شهر نجف عراق رسانه‌های عراقی از تعطیلی ادارات استان نجف عراق و وضع مقررات منع آمد و شد در مرکز این استان خبر دادند.

العالم ـ عراق

رسانه‌های عراقی شامگاه چهارشنبه (۶ آذر) از وضع مقررات منع آمد و شد در شهر نجف اشرف خبر دادند.

شبکه تلویزیونی سومریه عراق لحظاتی پیش گزارش داد که عملیات «الفرات الأوسط» در استان نجف مقررات منع آمد و شد تا اطلاع ثانوی وضع کرده‌اند.

به گزارش فارس، خبرگزاری بغداد الیوم نیز گزارش داد که «لؤی الیاسری»، استاندار نجف اشرف اعلام کرده است که همه ادارات دولتی در این استان فردا (پنجشنبه) تعطیل خواهد بود. نجف سومین استان عراق است که به دلیل تظاهرات چند روز اخیر، بعد از استان‌های ذی‌قار و مثنی، ادارات را تعطیل می‌کند (+).

استاندار نجف عراق ساعتی قبل در واکنش به تشدید درگیری‌ها و اعتراض‌ها در این استان، ضمن حمایت از اعتراض‌های مسالمت‌آمیز در باره تلاش برخی از «آشوبگران» برای ایجاد فتنه در این استان شیعی هشدار داد.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود