العالم - عربستان سعودی
همزمان با تلاشهای رژیم صهیونیستی جهت برقراری روابط پیدا و پنهان با برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس، دو صهیونیست حریدی طی روزهای اخیر سفری را به کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی انجام دادند.
به نوشته وبگاه «یِشیوا وُرلد»، این دو صهیونیست به نامهای «آوی گُلدستاین» و «بنی وِکسلر» در سفری که اخیرا به ریاض داشتند، با «محمد سعود» وبلاگنویس و کاربر متنفذ عربستانی در شبکه اجتماعی توئیتر دیدار و در منزل وی اتراق کردند.
در فیلمها و تصاویری که از حضور این دو صهیونیست در عربستان منتشر شده، سعودیهایی که با آنها ملاقات میکنند بسیار خوشحال بوده و با مقادیر زیادی غذا و میوه از آنها پذیرایی میکنند.
گلدستاین و وکسلر در ویدئویی که با حضور محمد سعود منتشر کردند، میگویند: «این رؤیایی است که به واقعیت تبدیل شده است. چه کسی باور میکرد که اسرائیلیها آزادانه به عربستان سعودی سفر کنند، مانند شاهزادهها در آنجا قدم بزنند و در خانه یک جوان شجاع سعودی میزبانی شوند».
به نوشته این وبگاه، این دو صهیونیست درباره تجربههای سفر خود به عربستان سعودی اینگونه توضیح میدهند: «ما در یک تاکسی بسیار لوکس، ریاض را گشتیم، چیزی که معمولا در اسرائیل نمیبینید، یک تاکسی شاهزادهوار؛ در یک لحظه، شنیدیدم که یک آواز به زبان عبری از رادیو پخش میشود؛ درک نمیکردیم که چگونه این آواز از رادیوی ریاض پخش می شود».
البته نام محمد سعود چندان هم برای صهیونیستها نا آشنا نیست.
وی کسی است که در ماه جولای، به همراه هیأتی از چند روزنامهنگار اهل برخی کشورهای عربی به فلسطین اشغالی سفر کرده و با مقامات صهیونیست دیدار کرده بود. سعود در فیلمهایی که از حضور این دو صهیونیست در خانه خود منتشر کرده، به زبان عربی روان با آنها صحبت میکند.
اوایل مرداد امسال بود که تلآویو ادعا کرد هیأتی از روزنامهنگاران عرب به فلسطین اشغالی سفر کردهاند. این خبر با محکومیت از سوی مجامع مختلف عربی از جمله اتحادیههای روزنامهنگاران عراقی و اماراتی مواجه شد.
محمد سعود که در بین آن هیأت قرار داشت، حین حضورش در سرزمینهای اشغالی با صهیونیستهای افراطی زیادی دیدار داشته است. یکی از این افراطیها «یهودا گلیک»، خاخام و نماینده سابق حزب لیکود در پارلمان رژیم صهیونیستی بود. این خاخام بارها خواسته مسجد الاقصی تخریب و هیکل (معبد) سلیمان (ع) بر روی آن ساخته شود.
این شهروند سعودی در مصاحبههایی که با رسانههای صهیونیست داشته، گفته است که «اسرائیل را دوست دارم و اسرائیلیها را مثل خانواده خود میدانم».
وزارت خارجه رژیم صهیونیستی هفته قبل مدعی شد هیأتی از روزنامهنگاران و خبرنگاران از چند کشور عربی به فلسطین اشغالی سفر کردهاند.
تمایل سعودیها به برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی به همینجا ختم نمیشود و «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی که اخیرا گفته دایه او یک یهودی بوده، سال گذشته در مصاحبه با نشریه آتلانتیک گفته بود که صهیونیستها در فلسطین حق دارند و ایران «دشمن مشترک» تلآویو و ریاض است.
فارس