وزیر دولت «هادی» مذاکره محرمانه با صنعاء را تکذیب کرد

دوشنبه 2 دی 1398
11:02
وزیر دولت «هادی» مذاکره محرمانه با صنعاء را تکذیب کرد وزیر خارجه دولت مستعفی یمن ضمن اتهام‌زنی‌هایی به ایران و انصارالله اعلام کرد، برخی خبرها مبنی بر مذاکرات محرمانه میان دولت مستعفی با انصارالله صحت ندارد.

العالم ـ یمن

محمد الحضری وزیر خارجه دولت مستعفی یمن در گفت‌وگویی با روزنامه سعودی «عکاظ» به صحبت درباره آخرین تحولات یمن پرداخت.

در حالی که ائتلاف سعودی از زمان امضای توافق استکهلم در دسامبر ۲۰۱۸ تا کنون هزاران بار این توافق پیرامون آتش‌بس در «الحدیده» را نقض کرده، محمد الحضرمی مدعی شد، این انصارالله است که به تعهدات خود در این توافق عمل نکرده وگرنه دولت مستعفی به صلح اصرار دارد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر مذاکرات محرمانه دولت مستعفی با انصارالله اعلام کرد، تنها کانال عملی برای حل بحران یمن، سازمان ملل است و وجود مذاکرات سری دولت مستعفی با انصارالله صحت ندارد.

الحضری در ادامه به توافق ریاض امضا شده میان دولت مستعفی و نیروهای وابسته به امارات برای پایان دادن به درگیری‌ها در جنوب یمن پرداخت و گفت، بدون اجرای توافق ریاض صلح فراگیر محقق نخواهد شد.

وی درباره زمان بازگشت «عبد ربه منصور هادی» رئیس‌جمهور دولت مستعفی یمن به عدن هم گفت، با اجرایی شدن محتوای توافق ریاض در واقعیت، این امر نیز انجام خواهد شد.

سوال بعدی روزنامه درباره تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران و برخی اعتراض‌های مردمی اخیر بود. الحضرمی در پاسخ به این سوال اتهاماتی را علیه ایران مطرح کرد، آن را «حامی اول تروریسم در جهان» خواند و مدعی شد، با این وضعیت، اعتراض مردم ایران طبیعی است.

عکاظ در سوال آخر خود از الحضرمی پرسید « آیا انتخاب دوباره دونالد ترامپ به ریاست‌جمهوری آمریکا تأثیر زیادی در محاصره نفوذ ایران در منطقه بویژه یمن خواهد داشت؟» الحضرمی در پاسخ ادعا کرد: انتخاب مجدد رئیس‌جمهور فعلی آمریکا موضوعی داخلی مربوط به خود این کشور است و ما تابع تصمیم ملت دوست آمریکا هستیم، اما ما دیدیم که سیاست فعلی آمریکا در قبال نظام ایران به شکل قابل توجهی، سیاستی موفق بود. آمریکا دلیل و مشکل را شناخت و اقداماتی عملی اتخاذ کرد که جلوی قدرت نظام ایران در حمایت مالی از شبه‌نظامیان و وکلایش در منطقه و در رأس آنها حوثی‌ها و حزب‌الله را گرفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

برنز آسیایی ناگویا بر گردن فاطمه برمکی


اظهارات عراقچی در پایان سفر به نیویورک + فیلم


پایگاه داده پنتاگون هک شد


دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با عراقچی


مهاجرانی: ایران با تکیه بر مردمش به ساختن، ایستادگی و دفاع از حقوق خود ادامه می‌دهد


عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت وگو کرد


بیانیه سفارت ایران در خصوص گمانه‌زنی‌های اخیر درباره پایگاه «فیرفورد»


عواقب خطرناک تشدید تنش میان روسیه و اوکراین؛ گشودن جبهه‌ای با هدف قرار دادن تأسیسات حیاتی +فیلم


یحیی سریع: سعودی‌ها 38 بار به مناطق مسکونی یمن حمله کردند


هشدار مرکز «الغد الزاهر» نسبت به توطئه آمریکا برای خارج کردن عراق از محور مقاومت