نیوزویک: 11 تا 14 راکت به پایگاه K-1 در عراق شلیک شده است

شنبه 7 دی 1398
13:11
نیوزویک: 11 تا 14 راکت به پایگاه K-1 در عراق شلیک شده است
پایگاه خبری نیوزویک به نقل از مقامات پنتاگون از کشف یک سیستم راکت انداز چند منظوره در نزدیکی پایگاه K-1 که روز گذشته مورد حمله موشکی قرار گرفته است، خبر داد.

العالم - عراق

منابع امنیتی شامگاه جمعه در عراق از اصابت چند خمپاره به پایگاه نظامی «k۱» در استان کرکوک این کشور (شمال بغداد) و کشته شدن یک نیروی پیمانی آمریکایی خبر دادند.

ائتلاف آمریکایی موسوم به «ضد داعش» بامداد شنبه (به وقت تهران) گزارش‌های پیشتر منتشرشده درباره کشته شدن این نیروی پیمانی آمریکا در حمله راکتی به پایگاه نظامی «K1» در استان کرکوک عراق را تأیید کرد.

پایگاه خبری نیوزویک جمعه شب به نقل از مقامات پنتاگون در این زمینه نوشت: به دنبال این حمله خمپاره‌ای چندین نیروی آمریکایی و عراقی نیز مجروح شده‌اند.

یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا که خواسته نامش فاش نشود به نیوزویک گفت: اندکی بعد از این حمله، یک سیستم راکت انداز چندمنظوره در نزدیکی پایگاه K-1 پیدا شده است، و براساس تخمین اولیه حدودا بین ۱۱ تا ۱۴ راکت به پایگاه شلیک شده است. یک راکت نیز به یک انبار مهمات برخورد کرده است و باعث آتش سوزی داخل پایگاه شده است.

از سوی دیگر خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد، حداقل ۳۰ راکت به پایگاه k-1 شلیک شده است که یکی از آنها به انبار مهمات اصابت کرده و منجر به انفجار و آتش سوزی بیشتر شده است. این مقام آمریکایی این حمله را یکی از بزرگترین حملات راکتی در نوع خود خوانده است.

این حمله ساعت ۷:۲۰ دقیقه به وقت عراق در روز ۲۷ دسامبر انجام شده است.

براساس این گزارش، پنتاگون تا کنون کسی را مسئول این حملات معرفی نکرده است و هیچ گروهی نیز تا کنون مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است.

نیوزویک در ادامه مدعی شده است که پنتاگون معتقد است که گروههای مورد حمایت ایران مسئول این حمله هستند. علاوه بر آن چندین گروه شبه نظامی شیعه و گروههای دیگر از جمله گروه تروریستی داعش که مخالف حضور نظامی آمریکا در عراق هستند طی ماههای گذشته به حملات خود به نیروهای آمریکایی ادامه داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود