احتمال تحریم انگلیس از سوی اتحادیه اروپا در صورت نقض برگزیت

شنبه 5 بهمن 1398
10:28
احتمال تحریم انگلیس از سوی اتحادیه اروپا در صورت نقض برگزیت اتحادیه اروپا در صورت نقض برگزیت، تحریم هایی را علیه انگلیس اعمال می کند.

العالم ـ اروپا

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از فاینانشیال تایمز گزارش داد، اتحادیه اروپا خواستار حق تحریم بریتانیا درصورت نقض توافق نامه برگزیت پس از خروج این کشور از این اتحادیه شده است.

دیپلمات های اروپایی روز جمعه در بروکسل مذاکره با انگلیس را به بحث و بررسی گذاشتند. موضع اتحادیه اروپا این است که انگلیس باید در ازای توافق نامه تجارت با برخی محدودیت ها، کاملاً به قوانین و موافقت نامه های مربوط به حقوق کارگران و حفاظت از محیط زیست عمل کند. در صورت عدم رعایت پادشاهی انگلستان، بروکسل می خواهد پاسخ های انعطاف پذیر و موقتی بگیرد.

این نشست همزمان با امضای توافق نامه برگزیت توسط مقامات اتحادیه اروپا در بروکسل بود. پیش از این گزارش شده بود که روز جمعه، بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس نیز توافقنامه ای را برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا امضا کرد.

ساعت 23:00 روز 31 ژانویه (02:30 به وقت تهران در تاریخ 1 فوریه)، انگلیس اتحادیه اروپا را ترک خواهد کرد. سپس، تا ماه دسامبر، دوره انتقال ادامه خواهد یافت و در طی آن طرفین در مورد روابط بیشتر مذاکره می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد


تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه


شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز


رایزنی‌های چندجانبه وزیر اقتصاد در مسکو/ تقویت حضور ایران در بازار ۱۸۰ میلیون نفری اوراسیا


اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران


قطر: برای آرامش منطقه به رایزنی ادامه می‌دهیم


پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد


زیبایی های طبیعی ایران


هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم