ارتش سوریه حمله شدید تروریست‌ها در غرب سراقب را دفع کرد

سه شنبه 22 بهمن 1398
18:16
 ارتش سوریه حمله شدید تروریست‌ها در غرب سراقب را دفع کرد یگان‌های ارتش سوریه امروز حمله گسترده تروریست‌های «جبهه النصره» و متحدان آن به شهرک «النیرب» واقع در غرب شهر سراقب در شرق ادلب را دفع کردند.

العالم- سوریه

یگان‌های ارتش سوریه در ادامه عملیات در شرق استان ادلب، حمله شدید تروریست‌های جبهه النصره و «أجناد القوقاز» در محور شهرک «النیرب» واقع در شمال غرب شهر سراقب را دفع کردند.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک به نقل از یک منبع میدانی گزارش داد که یگان‌های ارتش سوریه تجهیزات نظامی زیادی را وارد محورهای درگیری با افراد مسلح تحت حمایت ترکیه کرده‌اند و درگیری سختی بین گروه‌های تروریستی و نیروهای ارتش سوریه به وقوع پیوست اما نیروهای ارتش موفق شدند تمامی نقاط در غرب شهرک مذکور را به کنترل خود درآورند.

این منبع افزود که هواپیماهای جنگی سوریه و روسیه در چند نوبت مواضع گروه‌های مسلح در این منطقه و اطراف شهر سرمین، قمیناس و تفتناز را بمباران و خطوط امدادی آن‌ها را قطع کردند که باعث پیشروی نیروهای زمینی و تسلط مجدد آن‌ها بر این نقاط شد.

ارتش سوریه امروز سه‌شنبه همچنین به عملیات خود در جنوب و غرب استان حلب واقع در شمال این کشور ادامه داد و موفق به پیشروی در این منطقه مهم شد.

مرکز موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» نزدیک به تروریست‌ها- اذعان کرد که ارتش سوریه موفق شده است به صورت کامل بر بزرگراه «حلب-دمشق» معروف به «ام-۵» مسلط شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فریادهای انتخاباتی ترامپ بر سر رئیس دفترش


سخنگوی سپاه: از نقاطی که دشمن انتظارش را ندارد، می توانیم ضربات مؤثری به آنها وارد کنیم + ویدئو


فراخوان روز خشم مردمی بحرین/ آل‌خلیفه آستانه محاکمه جمعی علما


ویدئو گرافیک/ هزینه انتخاباتی سنگین حمایت از اسرائیل در آمریکا


صدای کودکان جنگ‌زده نباید در منازعات سیاسی گم شود/ ضرورت شکل‌گیری سازوکار بین‌المللی برای ثبت روایت کودکان قربانی جنگ


آیا نتایج انتخابات آمریکا سیاست ترامپ در برابر ایران را تغییر می‌دهد؟


ارتش: یک نفت‌کش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد


حمله به ایران با پاسخ «فوری، نامحدود» مواجه خواهد شد


پرتاب موفق چهار ماهواره با موشک ماهواره‌بر جدید چین


عضو شورای عالی سیاسی یمن: جنایات عربستان پیروزی به ارمغان نمی‌آورد