دولت آلمان آتش‌بس پایدار در لیبی را خواستار شد

سه شنبه 29 بهمن 1398
23:10
دولت آلمان آتش‌بس پایدار در لیبی را خواستار شد
یک سخنگوی دولت آلمان تداوم آتش بس طولانی در لیبی و خاتمه درگیری‌ها در این کشور آفریقایی را خواستار شد.

العالم _ اروپا

سخنگوی دولت آلمان روز سه‌ شنبه بر لزوم برقراری آتش‌بس پایدار در لیبی تأکید کرد.

«اشتفن زیبرت» سخنگوی دولت آلمان در گفت‌‌وگو با «اسپوتنیک» گفت: «انتظار داریم آتش‌بس پایدار در لیبی مبتنی بر نتایج «کمیته نظامی ۵+۵» باشد. معتقدیم ادامه این فرمول دلگرم کننده است و ما آن را گامی مهم به نسبت آتش‌بس شکننده که اکنون در لیبی داریم، می‌دانیم.»

«برلین» پایتخت آلمان در ۱۹ ژانویه (یکشنبه ۲۹ دی) میزبان یک اجلاس بین‌المللی در مورد لیبی با مشارکت کشورهای مختلف بود. حاضران در این اجلاس با صدور بیانیه‌ای خواستار آتش‌بس، متوقف کردن حملات به تاسیسات نفتی و اجرای تحریم تسلیحاتی لیبی شدند.

لیبی از زمان سرنگونی «معمر قذافی» دیکتاتور سابق این کشور در سال ۲۰۱۱ به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده؛ یکی دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده و دیگری دولت طُبرُق به نخست وزیری «عبدالله الثنی» و «عقیله صالح» رئیس مجلس نمایندگان آن که خلیفه حفتر نیز از حمایت آن‌ها برخوردار است.

این کشور از بیش از ۱۰ ماه پیش به صحنه درگیری بین نیروهای شرق به فرماندهی خلیفه حفتر و نیروهای دولت وفاق ملی به ریاست فائز السراج در طرابلس (غرب) تبدیل شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند