حماس: بازداشت فلسطینی‌‌ها به اتهام ضد عفونی کردن مساجد، نژادپرستانه است

سه شنبه 27 اسفند 1398
14:11
حماس: بازداشت فلسطینی‌‌ها به اتهام ضد عفونی کردن مساجد، نژادپرستانه است جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اقدام پلیس رژیم صهیونیستی در بازداشت جوانان فلسطینی به اتهام ضدعفونی کردن مساجد و دیگر نهادهای قدس اشغالی را نژادپرستانه دانست.

العالم- فلسطین اشغالی

پلیس رژیم صهیونیستی دوازده جوان فلسطینی را که مساجد، کلیساها و دیگر نهادها در شهر قدس اشغالی را به دلیل شیوع ویروس کرونا ضد عفونی می‌کردند، بازداشت کرد.

خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش داد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بازداشت این فلسطینی‌ها را رفتاری نژادپرستانه و حشیانه توصیف کرد.

«عبداللطیف القانوع» سخنگوی حماس روز دوشنبه در بیانیه‌ای گفت: «اقدام رژیم صهیونیستی در بازداشت فلسطینی‌هایی که داوطلبانه اقدام به ضد عفونی امکان عمومی می‌کردند رفتاری نژادپرستانه و وحشیانه و بی اعتنایی به جان و سلامت مردم ما در شهر قدس است».

او افزود: «رژیم اشغالگر با جلوگیری از ادامه فعالیت‌های ضد عفونی اماکن عمومی در شهر بیت المقدس در تلاش است تا این بیماری، همه‌گیر و شیوع آن گسترش پیدا کند».

القانوع اظهار داشت که این «جنایتی علیه مردم ما است و قوانین بشردوستانه و تلاش‌های سازمان بهداشت جهانی برای مقابله با این ویروس را زیر پا می‌گذارد».

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سرزمین‌های اشغالی به ۲۹۸ نفر رسیده است که از جمله آنها یک فلسطینی ساکن قدس است.

اداره اوقاف اسلامی قدس روز یکشنبه به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا تصمیم به بستن نمازخانه‌ها و شبستان‌های مسقف مسجد الاقصی در قدس گرفت و نماز جماعت فقط در صحن‌های باز مسجد برگزار می‌شود.

تا روز دوشنبه ۱۷۹ هزار نفر در بیش از ۱۶۲ کشور دنیا به کرونا مبتلا شده اند که از این میان، بیش از هفت هزار نفر آنها درگذشتند.

دنیاگیری ویروس کرونا موجب شده کشورهای بسیاری اقدام به بستن مرزها و تعلیق پروازها و لغو فعالیت‌های متعدد و ممانعت از برپایی تجمعات از جمله نمازهای جماعت کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا