آمریکا 30 کامیون سلاح و مهمات وارد شمال سوریه کرد

دوشنبه 8 ارديبهشت 1399
02:00
آمریکا 30 کامیون سلاح و مهمات وارد شمال سوریه کرد نظامیان تروریست آمریکایی برای تثبیت حضور اشغالگرانه خود در شمال سوریه کاروانی جدید مرکب از 30 دستگاه کامیون حامل سلاح و مهمات به این مناطق ارسال کردند.

العالم-سوریه

آمریکا کاروانی مرکب از ۳۰ دستگاه کامیون و تانکر را از عراق به استان الحسکه در سوریه فرستاد.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد: «نظامیان رژیم اشغالگر آمریکایی با نقض قوانین و هنجارهای ین المللی شامگاه یکشنبه یک کاروان مرکب از 30 دستگاه خودروی نظامی حامل مواد و تجهیزات نظامی را از عراق وارد خاک سوریه کرد و به سمت شهر القامشلی فرستاد».

سانا به نقل از منابع محلی آورده است: «نظامیان اشغالگر آمریکایی ۳۰ دستگاه خودرو شامل کامیون‌ها و تانکرهای نفتی را از طریق گذرگاه غیرقانونی الولید در مرز عراق با سوریه به سمت پایگاه غیرقانونی خود در قصرک تل بیدر در حومه القامشلی فرستاد».

به گفته این منابع بار برخی از کامیون‌ها سلاح و مهمات بوده است.

نظامیان اشغالگر آمریکایی در بیست و دوم ماه جاری میلادی هم ۵۰ دستگاه کامیون حامل تجهیزات بتنی و لجستیک را از عراق به شهر القامشلی فرستاد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است


تشدید حملات اشغالگران در مناطق مختلف غزه


قالیباف افتخارآفرینی کاروان ورزشی ایران در مسابقات ناگویا را تبریک گفت


دیدار شورای اتحادیه زنان کارآفرین بریکس با غریب آبادی


تظاهرات علیه نتانیاهو در مناطق شمالی فلسطین اشغالی


ادامه حملات سعودی به مناطق مختلف یمن/ هشدار انصارالله درباره تداوم تجاوزگری


تظاهرات گسترده در اروپا در حمایت از ایران، غزه، لبنان و سوریه


زلزله شدید اندونزی را لرزاند


بیانیه وزرات خارجه ایران درباره خروج نیروهای اشغالگر آمریکایی از عراق


زخمی شدن دو نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان